Mehmet Hetemaj'n siirto jumissa

Julkaistu:

Suomalaispelaaja Mehmet Hetemaj on edelleen italialaisen AlbinoLeffen sopimuspelaaja, mutta siirto toiseen seuraan tapahtunee vielä elokuun aikana.
Hetemaj pelasi viime kauden lainalla Regginan riveissä Serie B:ssä. Laina päättyi, ja nyt keskikenttäpelaaja on taas AlbinoLeffen pelaaja.

AlbinoLeffe pelaa tulevalla kaudella Serie C:ssä.

- Olen sopinut meidän seuran pomon kanssa, että treenaan tällä hetkellä Suomessa. Molempien ajatuksissa on se, että en AlbinoLeffessä tällä kaudella pelaa, Hetemaj kertoo.

Hetemaj on herättänyt kiinnostusta Italiassa, mutta siirto junnaa vielä paikoillaan.

- Viime viikolla tuli hyvä tarjous Modenasta. Se on hyvä Serie B:n joukkue. Seurat eivät kuitenkaan päässeet yhteisymmärrykseen. AlbinoLeffe haluaa minusta rahaa, myös lainapestistä. Tähän Modena ei ollut valmis, Hetemaj sanoo.

- Myös Kreikasta on ollut kiinnostusta, mutta odotellaan nyt vielä rauhassa. Modena-siirto saattaa vielä toteutua lähempänä siirtoikkunan sulkeutumista, keskikenttäpelaaja jatkaa.

Hetemaj on pelannut neljä kautta Serie B:ssä. Pelejä Italian toiseksi korkeimmalla tasolla on kertynyt jo peräti 123.

- Täällä minut tunnetaan hyvin. Olen kuitenkin valmis pelaamaan jossain muuallakin. Täällä Italiassa haluaisin ensisijaisesti pelata jossain pohjoisen joukkueessa. Etelän ja pohjoisen välillä on aika isot kulttuurierot joka asiassa, Hetemaj toteaa.

Suomessa Hetemaj harjoitteli HJK:n kanssa, mutta nyt hän hakee tuntumaa palloon Kakkosessa pelaavan Käpylän Pallon harjoituksissa.

- HJK:n kanssa olin ensin. Se oli kuitenkin ihan ymmärrettävää, että en siellä voinut enää jatkaa. Siellä oli vaikea tilanne ja he halusivat pitää harjoituksissa omat pelaajansa, "Mehu" kertoo.

Hetemaj uskoo vahvasti, että siirto muualle tapahtuu vielä elokuun aikana.

- Vähän tässä on sellainen fiilis, että se saattaa mennä sinne elokuun viimeiselle viikolle. Jos esimerkiksi Modenan kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen rahasta, niin kyseessä voi olla sitten joku puoliomistus tai jopa pelaajavaihto. Täällä näitä vaihtoehtoja on aina siirroissa.

- Ja totta kai myös muita seuravaihtoehtoja voi vielä tulla eteen, Hetemaj päättää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt