Jalkapallo: Ranskan futistähdet Karim Benzema ja Franck Ribéry vastaavat seksisyytteisiin - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Ranskan futistähdet vastaavat seksisyytteisiin

Ranskan jalkapallomaajoukkueen tähtipelaajat Franck Ribéry ja Karim Benzema ovat astumassa oikeuden eteen Pariisissa. asiasta kertoo BBC.

18.6.2013 14:09

Kaksikkoa syytetään seksi harrastamisesta alaikäisen prostituoidun kanssa. Molemmat pelaajat ovat kiistäneet syytteen.

Ribéry on myöntänyt harrastaneensa seksiä tuolloin 17-vuotiaan prostituoidun Zahia Deharin kanssa Münchenissä vuonna 2009. Ribéry väittää, ettei hän tiennyt Deharin olevan alaikäinen.

Ribéryn asianajaja Carlo-Alberto Brusa puolustaa asiakastaan väittämällä, että kuka tahansa olisi voinut erehtyä vastaavissa olosuhteissa.

- Ranskan lain mukaan seksin harrastaminen naisen kanssa tai sen ostaminen ei ole kiellettyä.  Se on kiellettyä ainoastaan alaikäisen kanssa, Brusa selvittä.

Brusan mukaan Dehar matkusteli eri Euroopan maihin myydäkseen seksiä ja tiesi koko ajan, mitä oli tekemässä.

- Kun nainen matkustaa ympäri Eurooppaa lentokoneella, tuleeko kenellekään edes hetkeksi mieleen, että hän olisi alaikäinen?

Benzema on kertonut kuulusteluissa, ettei hän ole koskaan harrastanut seksiä Deharin kanssa. Deharin mukaan Benzema maksoi hänelle seksistä vuonna 2008, jolloin Dehar oli vain 16-vuotias. Dehar kuitenkin sanoo, etteivät pelaajat tienneet hänen todellista ikäänsä.

Ribéry ja Benzema pidätettiin vuonna 2010 osana laajaa prostituutioon liittyvää tutkintaa Pariisissa. Seksin suojaikäraja on Ranskassa 15 vuotta. Laissa on kuitenkin pykälä, jonka mukaan seksin ostaminen alle 18-vuotiaalta prostituoidulta on kiellettyä.

Ribéry ja Benzema eivät ole aikeissa saapua oikeuteen, kun syytteet luetaan. Brusa yrittää vedota oikeuteen tiistaina, jotta syytteistä luovuttaisiin.

Deharin kannalta paljon julkisuutta saanut tapaus on ollut onnenpotku. Hänestä on huomion myötä tullut muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin suojatti. Dehar julkaisi juuri oman muodikkaan alusvaatemallistonsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?