Huuhkajavahti Lukas Hradecky Brøndbyn lääkärintarkastuksessa

Julkaistu:

JALKAPALLO
Lukas Hradecky on siirtymässä tanskalaissivusto tipsbladet.tk:n tietojen mukaan Tanskan moninkertaisen mestarijoukkueen Brøndbyn riveihin.
Huuhkajavahdin isä ja agentti Vlado Hradecky vahvistaa sivustolle poikansa olevan parhaillaan Brøndbyn läkärintarkastuksessa.

- Hän käy nyt läpi lääkärintarkastuksen Brøndbyssä. Olemme melko lähellä sopimusta. Puhe on neljän vuoden sopimuksesta, mutta emme ole vielä saaneet sovittua kaikkia yksityiskohtia. Asia saattaa ratketa huomisen aikana, Vlado Hradecky kertoo.

Brøndby aloittaa harjoitukset tulevaa kautta varten huomenna. Hradecky matkusti Brøndbyhyn suoraan Suomen MM-karsintaottelusta Valko-Venäjän Gomelista.

- En usko, että hän osallistuu harjoituksiin vielä huomenna. Saa nähdä, milloin hän voi aloittaa harjoittelun, Vlado Hradecky sanoo.

Lukas Hradecky on pelannut Tanskan Superliigassa pelaavan Esbjerg fB:n joukkueessa vuodesta 2009. Kaksi viimeistä kautta Hradecky on ollut joukkueen selkeä ykkösmalivahti. Hänet valittiin viime kaudella Superliigan kevätkauden parhaaksi pelaajaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt