Riskin veljekset taas samaan seuraan

Julkaistu: , Päivitetty:

Spekulointi TPS-kasvattien Riku ja Roope Riskin ensi kauden seurasta voidaan lopettaa.
Norjan pääsarjaan noussut Hönefoss BK on tehnyt kaksikon kanssa sopimukset. Veljeksistä vanhempi, Riku, siirtyy Hönefossiin kolmen vuoden sopimuksella puolalaisesta Widzew Lodzista. Riku, 22, pelasi viime syksynä lainalla Ruotsissa Örebrossa.

Roopen, 20, sopimus on puolestaan lainakontrahti elokuun loppuun. Roopen pelaajaoikeudet omistaa italialaisseura Cesena. Roope pelasi viime kauden lopun kasvattajaseurassaan TPS:ssa.

- Kun kävin seurassa syksyllä, niin olivat tosi innoissaan ja halusivat minut. Pitää nyt vain todistaa, että olen pelipaikan arvoinen, Roope sanoo.

Sopimus ulottuu alkajaisiksi vain elokuun loppuun ja on luonteeltaan laina. Roope Riski toivoo kuitenkin jo nyt, että rupeama jatkuu pidempäänkin.

- Toivottavasti saisin jäädä pidemmäksi aikaa, etenkin jos saisin pelit kulkemaan hyvin. Vastuuta pitäisi ainakin olla enemmän tiedossa kuin Italiassa. Keskityn nyt kuitenkin tähän aikaan, josta on sovittu ja pyrin tekemään parhaani.

Tositoimiin veljeskaksikko pääsee jo pian loppiaisen jälkeen.

- Sunnuntaina pitäisi olla paikan päällä ja sitten jo tiistaina lähdemme joukkueen kanssa leirille Turkkiin, Roope valottaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt