Suomalaisfutaaja jättää Hollannin mestarin

Julkaistu:

Helmikuusta 2009 lähtien hollantilaista FC Twenteä edustanut Petteri Pennanen on siirtymässä uuteen joukkueeseen vielä tammikuun aikana.
Pennanen on Twente-uransa aikana pelannut seuran reservijoukkueessa, mutta harjoittelut ykkösjoukkueen mukana. Syksyllä hänet nimettiin jopa 25 pelaajan listaan, joilla on edustusoikeus hallitsevan Hollannin mestarin Mestarien liiga-otteluissa.

Portti ei ole kuitenkaan sen enempää Pennasellle ykkösjoukkueeseen auennut, joten nyt hän etsii uutta joukkuetta itselleen.

- Se on selvää, että siirryn tammikuussa pysyvällä siirrolla jonnekin muualle. Uusi joukkue ei ole kuitenkaan vielä selvillä, Pennanen vahvistaa.

- Pelasin syyskierroksen reservien mukana. Ennen joulua aloin jo miettimään, että tammikuussa haluan muualle pelaamaan, keskikenttäpelaaja lisää.

20-vuotiaan Pennasen sopimus Twenten kanssa päättyy kesällä, mutta hän haluaa uusia haasteita jo kevätkierrokselle.

- Skandinavia on yksi vaihtoehto, ehkä jopa se ykkösvaihtoehto. Suomeen paluu ei ole myöskään suljettu kokonaan pois laskuista. Nyt on tärkeää saada miesten pelejä alle. Uusi joukkue selvinnee tammikuun loppuun mennessä ja nyt tässä lähinnä odotellaan, Pennanen kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt