Jalkapallo

Roman Eremenko valmiina seuran vaihtoon

Julkaistu:

Italian Serie A:n Udinesessa pelaava Roman Eremenko on valmis katsomaan muita vaihtoehtoja saadakseen enemmän peliaikaa. Kovaan ja hyvin pelanneeseen joukkueeseen on ollut vaikea murtautua.

Eremenko pelasi Italian seitsemänneksi sijoittuneessa Udinesessa kauden aikana seitsemän pääsarjaottelua, joista neljä vaihtopelaajana.

- Omalta osaltani kausi ei ollut erikoinen. Peliaika jäi kaudella liian vähäksi. Syitä siihen on monia. Valmentaja mm. peluutti samoja hyvin pelanneita pelaajia ja joukkue oli kova, Eremenko kertaa kauttaan.

Viimeisissä kahdessa peräkkäisessä pelissä "Roma" tuli sisään vaihtopelaajana oltuaan sitä ennen pelaamatta kuudessa ottelussa peräkkäin.

- Kai se oli palkinto odottamisesta. Muuten ei paljon vaihdoksia kokoonpanoon tehty.

Eremenko on odotellut rauhassa peliaikaa mutta nyt lupaavan keskikenttäpelaajan mitta alkaa olla täysi. Oman kehityksen vuoksi olisi pakko saada vakituisia minuutteja.

- Ei vielä ole mitään konkreettista ensi kaudesta. Toivottavasti heinäkuun alussa olisi jotain selvillä. Haluan päästä pelaamaan enkä sulje mitään vaihtoehtoa pois tällä hetkellä, sanoo Eremenko joka itse ei näe tilanteensa Udinesessa oleellisesti parantuvan myöskään ensi kaudella.