Jalkapallo

Juha Reini vahvisti lähtönsä VPS:sta

Julkaistu:

Vaasan Palloseuran ja sen urheilutoimenjohtajan Juha Reinin tiet eroavat kuluvan kauden jälkeen. Reini vahvisti keskiviikkona STT:lle ennen VPS:n ja Interin välistä jalkapalloliigan ottelua, että hänen päätöksensä on lopullinen. IS kertoi asiasta viime perjantaina.

Syynä eroon ovat henkilökohtaiset syyt, joita hän ei halunnut eritellä. IS:n tietojen mukaan Reinille on ollut suuri pettymys havaita, millä tasolla suomalainen seurajalkapallo on.

Reini ilmoitti erostaan suusanallisesti viime perjantaina Palloseuran edustusjoukkuetta luotsaavan VPS Oy:n toimitusjohtajalle Eero Karhumäelle. Karhumäki kertoi tuolloin, että hän haluaa vielä neuvotella Reinin kanssa.

Reini valittiin VPS Oy:n urheilutoimenjohtajaksi viime syyskuussa. Hänen työsuhteensa alkoi kuitenkin virallisesti vasta tämän vuoden alusta.

Reini, 33, on kotoisin Kokkolasta. Hän on pelannut kaikkiaan 23 A-maaottelua ja yhdeksän nuorten maaottelua. Belgian pääsarjassa Genkin joukkueessa Reini pelasi vuosina 1998-2002 64 ottelua. Genkin jälkeen ura jatkui Hollannin pääsarjassa AZ Alkmaarissa, jossa otteluita vuosina 2002-2006 kertyi yhteensä 32. Reini toimii edelleen Alkmaarin Skandinavian pelaajatarkkailijana.

Tuoreimmat