Jalkapallo

Perparim Hetemaj Serie A:han

Julkaistu:

Perparim Hetemaj on allekirjoittanut kolmivuotisen sopimuksen viime kauden lainaseuransa Brescian kanssa ja pelaa ensi kaudella Italian pääsarja Serie A:ssa.

Perparim Hetemaj tuli kesken kauden Hollannin Twentestä lainalle Bresciaan ja oli mukana nostamassa seuraa Serie B:stä maan pääsarjaan.

- Hyvältä tuntuu, kun sopimus viimein virallistettiin. Olen tiennyt jo kauan, että se tapahtuu, sillä ei mennyt kauaa seuraan saavuttuani, kun seurajohto sanoi, että haluaa jatkaa sopimustani. Onhan se mahtavaa, kun saa mahdollisuuden pelata Serie A:ssa. Olen viihtynyt seurassa muutenkin mainiosti, Hetemaj kertoo.

Kesken kauden Bresciaan saapunut Hetemaj ei saanut järin paljoa peliaikaa kauden ratkaisupeleissä, sillä joukkue eteni voitosta voittoon, eikä kokoonpanoa juurikaan muuteltu.

- Ensi kaudella on aivan eri tilanne, kun olen mukana pre-seasonista saakka ja ollut seurassa jo puolisen vuotta. Valmentaja pysyy samana ja seurajohto pitää minusta, joten tilanteeni on positiivinen.

Brescia hankkinee vahvistuksia sarjatason muuttuessa.

- En tiedä miten paljon. Joitain nimiä on lehdissä esiintynyt. Toki normaalistikin kauden päätteeksi jonkin verran tulee uusia ja lähtee joitain.