Kuqi näytti faneille sormimerkkejä - joutui siirtolistalle

Julkaistu: , Päivitetty:

Englannin mestaruussarjassa pelaavan Crystal Palacen suomalaishyökkääjä Shefki Kuqi on joutunut siirtolistalle näytettyään joukkueensa kannattajille kyseenalaisia sormimerkkejä lauantaisen Wolverhampton-ottelun jälkeen. Asiasta kerrotaan Palacen virallisilla verkkosivuilla.

Crystal Palace hävisi kotikentällä pelatun ottelun 0-2 ja pelin päätyttyä Kuqi käveli kannattajiensa ohi ja näytti näille sormimerkkejä.

Palacen manageri Neil Warnock hermostui suomalaishyökkääjän käytöksestä ja eleistä niin paljon, että passitti Kuqin samantien siirtolistalle. Kuqi menettää tapauksen vuoksi myös kahden viikon palkkansa.

- Olen pantannut häneltä sakoksi kahden viikon palkan ja laitoin hänet myös siirtolistalle. En hyväksy moista käytöstä, joten asia on siltä osin käsitelty, Warnock ilmoitta seuran verkkosivuilla.

- Kerroin hänelle asiasta ja hän on luonnollisesti hyvin pettynyt. Se on ihan ymmärrettävää, mutta sillä tavalla ei yksinkertaisesti voi poistua kentältä, kuten hän teki.

- Hän on kuitenkin jo pyytänyt tapauksen osalta anteeksi minulta ja kannattajilta, Warnock kertoi.

Kuqi pelasi syksyn lainalla valioliigajoukkue Fulhamin riveissä, mutta palasi Palaceen vuodenvaihteen jälkeen, kun ei saanut pysyvämpää sopimusta "mökkiläisten" kanssa.