Perparim Hetemaj loppukaudeksi Apolloniin

Julkaistu:

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Perparim Hetemaj pelaa loppukauden lainalla Kreikan pääsarjaseura Apollon Kalamariassa. Hetemaj on edelleen kreikkalaisen suurseuran AEK Ateenan omistuksessa, mutta peliaika on jäänyt tällä kaudella olemattomaksi.

Syynä on se, että Hetemaj loukkaantui viime talvena Skotlannissa, ja nilkkavammasta kuntoutuminen on kestänyt kauan. Muutama viikko sitten kreikkalaislehdistö spekuloi, että Hetemaj lainattaisiin Thessalonikilaisseura Iraklisiin.

- AEK:ssa näyttöpaikkaa ei tullut sitten millään, vaikka miten paljon teki maaleja reserveissä. Nyt pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä ja peliaikaa on luvassa paljon, Hetemaj iloitsee.

Hetemaj lensi tiistaina Thessalonikiin, jossa tapasi seuran presidentin. Keskiviikkona nuori keskikenttäpeluri aloittaa työt uudessa seurassa ja viikonloppuna on edessä iso peli hallitsevaa mestaria Olympiakosia vastaan.

- Seuran presidentti toivotti tervetulleeksi ja kertoi kuulleensa minusta pelkkää hyvää. Pelasin viime vuonna hyvän pelin Kalamariaa vastaan ja he muistivat myös sen. Heillä on osaltani kovat odotukset.

Apollon on Kreikan pääsarjassa toiseksi viimeisenä.

- Oman seuran presidentti toivotti onnea loppukaudeksi ja pyysi minua iskemään pari maalia sunnuntaina Olympiakosin verkkoon, Hetemaj naurahtaa.

Hetemaj'n pikkuveli Mehmet siirtyi äskettäin toiseen kreikkalaisseuraan, Panioniokseen.