Jalkapallo

Perparim Hetemaj loppukaudeksi Apolloniin

Julkaistu:

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Perparim Hetemaj pelaa loppukauden lainalla Kreikan pääsarjaseura Apollon Kalamariassa. Hetemaj on edelleen kreikkalaisen suurseuran AEK Ateenan omistuksessa, mutta peliaika on jäänyt tällä kaudella olemattomaksi.

Syynä on se, että Hetemaj loukkaantui viime talvena Skotlannissa, ja nilkkavammasta kuntoutuminen on kestänyt kauan. Muutama viikko sitten kreikkalaislehdistö spekuloi, että Hetemaj lainattaisiin Thessalonikilaisseura Iraklisiin.

- AEK:ssa näyttöpaikkaa ei tullut sitten millään, vaikka miten paljon teki maaleja reserveissä. Nyt pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä ja peliaikaa on luvassa paljon, Hetemaj iloitsee.

Hetemaj lensi tiistaina Thessalonikiin, jossa tapasi seuran presidentin. Keskiviikkona nuori keskikenttäpeluri aloittaa työt uudessa seurassa ja viikonloppuna on edessä iso peli hallitsevaa mestaria Olympiakosia vastaan.

- Seuran presidentti toivotti tervetulleeksi ja kertoi kuulleensa minusta pelkkää hyvää. Pelasin viime vuonna hyvän pelin Kalamariaa vastaan ja he muistivat myös sen. Heillä on osaltani kovat odotukset.

Apollon on Kreikan pääsarjassa toiseksi viimeisenä.

- Oman seuran presidentti toivotti onnea loppukaudeksi ja pyysi minua iskemään pari maalia sunnuntaina Olympiakosin verkkoon, Hetemaj naurahtaa.

Hetemaj'n pikkuveli Mehmet siirtyi äskettäin toiseen kreikkalaisseuraan, Panioniokseen.

Tuoreimmat
 1. Juuri nyt
 2. Supersuosittu Hannes Suominen mokasi yllättäen kesken tanssinsa – tuomaristo huomasi heti, mistä kiikasti
  Tanssii tähtien kanssa
 3. Henkilöauto ja 5 hevosta osallisina liikenne­onnettomuudessa Laihialla – Kolmostie poikki
  Kotimaa
 4. Tätä et nähnyt tv:ssä: Mikko Leppilammen sutkautus sai TTK-yleisön hämmentymään – ”Nyt mä sanoin sen ääneen”
  Viihde
 5. ESPN: NFL-seura haluaa palkata ex-ulkoministeri Condoleezza Ricen päävalmentajakseen
  Muut lajit
 6. Markku Kanerva nimesi Huuhkajien aloituskokoonpanon Unkaria vastaan – neljä muutosta Kreikka-pelistä
  Huuhkajat
 7. Nainen tuskailee HS:ssä työstä kieltäytyvän puolison elättämistä: ”Pitääkö laskelmissa huomioida, että hän tarjoaa hellyyttä, seksiä ja seuraa?”
  Seksi & Parisuhde
 8. Edis Tatlin taidokas temppuilu mykisti tv-katsojat – ”On tapahtunut lajinvalintavirhe”
  Tanssii tähtien kanssa
 9. Tunti sitten
 10. Näyttelijä Kari Väänänen paljasti Ylellä: sai uskomattoman puhelun Yhdysvalloista – Steven Spielberg halusi mukaan hittielokuvaansa
  TV & elokuvat
 11. Kiira Korpi otti terävästi kantaa keskusteluun lapsien valmentamisen metodeista: ”Pitäisi olla ehdottomasti kiellettyä”
  Taitoluistelu
 12. Tätä et nähnyt tv:ssä: Jone Nikulan Hanna-vaimo kruunattiin TTK:n kulisseissa vuoden tanssinopettajaksi – asteli hakemaan palkintoa verkkareissa
  Viihde
 13. Näytä lisää