Jalkapallo

HJK kiistää tähtipelaajan ja Antti Muurisen välirikon

Julkaistu:

Helsingin jalkapalloklubi kiistää voimakkain sanoin, että joukkueen tähtipelaajan Dawda Bah'n ja valmentaja Antti Muurisen välillä olisi riitaa.

Urheilulehden mukaan Bah olisi suuttunut Muuriselle valmentajan kommenteista tappiollisen KuPS-ottelun jälkeen. Muurinen mainitsi islaminuskoisen Bah'n aloittaneen ramadan-paaston ottelun alla.

Välit olisivat lehden mukaan niin huonot, että pelkkä Muurisen katsominen rittäisi aiheuttamaan Bah'lle mielipahaa.

Näin ei seuran mukaan kuitenkaan ole.

- Minulla ei ole Antti Muurista kohtaan mitään ongelmaa, eikä välillämme ole minkäänlaista kiistaa kuten Urheilulehden jutussa annetaan ymmärtää, Bah sanoi HJK:n nettisivuilla.

- Yllätyin suuresti, kun näin Urheilulehden kirjoituksen. Toimittajan kysymykset olivat täysin erilaisia ja kirjoitus hänen mielipidettään. Koko juttu on iso väärinymmärrys, Bah jatkoi.

HJK:n kotisivuilla Urheilulehden juttua kuvailtiin sanoilla "skandaalinhakuinen", "kirjoittajan omaa kuvitelmaa" ja "vailla totuuspohjaa".

Seura myös vakuuttaa, että juttu ei vaikuta joukkueen yrityksiin voittaa Veikkausliiga.

- Valheelliset ulkopuoliset yritykset murtaa joukkuehenki, vain ja ainoastaan kasvattavat halua ja pelaajien sitoutumista puhaltaa yhteen hiileen loppukautta ajatellen, HJK:n kotisivuilla vakuutetaan.