HJK-pomo: Lehkosuo-soitto vain kartoitusta

Julkaistu:

Jalkapallojätti HJK:n puheenjohtajan Olli-Pekka Lyytikäisen mukaan seuran yhteydenotto Honka-luotsi Mika Lehkosuohon oli yleistä valmentajien sopimustilanteiden kartoitusta. Lehkosuo kertoi HJK-soitosta tiistaina ilmestyneessä IS Veikkaajassa.

- Tässä on ollut käynnissä valmentajasopimusten kartoitus, johon epäilemättä soitto "Banalle" on liittynyt. On tarkastettu, pitääkö julkisuudessa esitetyt tiedot sopimusten mitasta paikkaansa, Lyytikäinen sanoi.

HJK etsii uutta valmentajaa ensi kaudeksi, vaikka kuusi vuotta paikkaa hallinnut Keith Armstrong on Lyytikäisen mukaan yhä hänkin yksi vaihtoehto.

- Keken kanssa on määrä keskustella jatkotilanteesta mahdollisesti jo lähipäivinä.

HJK-omistajan mukaan seuran hallitus kokoontuu ensi viikon puolivälin tienoilla keskustelemaan valmentajastrategiasta.

- Valmentajat ovat ottaneet meihin yhteyttä ja me olemme puolestamme kartoittaneet eri vaihtoehtoja.

Klubin luotsitilanteeseen on oman mausteensa antanut Lyytikäisen A-lehtien julkaisema Urheilulehti, joka on ehtinyt istuttaa paikalle jo Jari Litmasta, Ari Hjelmiä ja viimeksi Antti Muurista.

Lyytikäinen haluaa korostaa, että jutuissa esiintyvät hänen sitaattinsa ovat HJK:n kanta, loppu on Urheilulehden vastuulla.

- Minä en ole se lähde näihin juttuihin, Lyytikäinen sanoi.

Lyytikäisen mukaan jopa puolet joukkueen pelaajistosta saattaa muuttua ensi kaudeksi siitä miehistöstä, jolla HJK aloitti kuluvan kauden.