Jalkapallo

Teemu Pukin kuntoutuminen aikataulussa

Julkaistu:

Sevillan riveissä Espanjassa pelaava Teemu Pukki loukkasi nilkkansa harjoituksissa muutama viikko sitten, jonka jälkeen hän ei ole pystynyt osallistumaan joukkueen tapahtumiin. Pukki uskoo olevansa mukana taas tositoimissa kolmen viikon päästä.

- Arvio oli, että nilkka tulee kuntoon noin kuudessa viikossa. Nyt on mennyt kolme viikkoa, joten puolet on vielä edessä. Kuntouttaminen on koko ajan käynnissä ja ihan realistiselta tuo arvio tuntuu, Pukki kertoi.

Nuoren hyökkääjän mukaan nilkka tuntuu jo huomattavasti paremmalta.

- Nyt tilanne on selvästi parempi. Pystyn kävelemään jo normaalisti, mutta aika jäykältä nilkka vielä tuntuu. Olin juuri Suomessa viikon verran, mutta nyt palasin taas tänne Espanjaan, Pukki jatkoi.

Pukki uskoo olevansa kunnossa, kun Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkue pelaa toukokuun puolessa välissä EM-jatkokarsinnat Serbiassa.

- Siellä olisi tarkoitus olla mukana. Kesän 21-vuotiaiden EM-kisoista en tiedä, että olenko joukkueessa, mutta tuskin tämä vamma ainakaan silloin pelaamista haittaa. Joka tapauksessa kausi jatkuu kesäkuun loppuun, sillä Espanjan kakkossarja päättyy vasta silloin.