Leijonien kultasankari kertoi iloisen vauvauutisen – hehkuttaa perheonneaan

Harri Säterille edellinen viikko on ollut hektinen mutta täynnä onnea.

Harri ja Henna Säteri ja pariskunnan lapsi Hertta kuvattuna viime kesänä.

Suomalainen jääkiekkomaalivahti Harri Säteri on saanut toisen lapsen. Säteri kertoi sveitsiläisen Blickin haastattelussa suuresta onnestaan, joka osui keskelle kauden tärkeimpiä kiekkoviikkoja.

– Nämä ovat hienoja päiviä yksityiselämässäni ja myös jääkiekossa. Tämä on ainutlaatuista aikaa elämässäni, ikionnelliseksi artikkelissa kuvailtu Säteri hehkutti.

Säterin joukkue EHC Biel pelaa Sveitsin liigan puolivälierissä SC Berniä vastaan. Säteri oli pois sarjan kolmannesta ottelusta viime lauantaina, koska oli vaimonsa Henna Säterin tukena synnytyksessä.

– Oli sovittu kauan sitten, että jätän pelin väliin jos synnytys osuu ottelupäivälle, Säteri sanoi.

– Kaikki meni hyvin, ja nyt tuntuu mahtavalta. Uusi luku elämässäni alkaa. Tiedän, ettei ajoitus ollut aivan optimaalinen. Mutta Hugon syntymä antaa minulle paljon positiivista energiaa pudotuspelejä varten.

Säteri oli takaisin joukkueensa maalilla tiistaina sarjan neljännessä ottelussa, jonka Biel hävisi jatkoajalla. Sarja on nyt tasan otteluvoitoin 2–2. Välieräpaikkaan tarvitaan neljä otteluvoittoa.

Säterillä ja hänen vaimollaan on ennestään 2-vuotias tytär Hertta. 33-vuotias kiekkoilija oli Suomen ykkösvahti kultajuhliin päättyneissä Pekingin olympialaisissa. Säteri oli myös mukana voittamassa Suomelle maailmanmestaruutta kotikisoissa viime keväänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?