Uutuuskirja: Naisleijonien pelaajat viettivät Tinder-pokaustensa kanssa kiihkeän yön Venäjällä – härski yksityiskohta hämmensi muita

Norjalaiset ja tanskalaiset olivat Naisleijonien keskuudessa kovassa huudossa Sotshin olympialaisissa.

Naisleijonat piti hauskaa Sotshissa.

13.10.2022 6:22

Seuranhakupalvelu Tinder oli Naisleijonien aktiivisessa käytössä Sotshin olympialaisissa vuonna 2014, kertoo Noora Räty Marika Lehdon kirjoittamassa uutuusteoksessa Noora Räty – Leijonakuningatar (WSOY).

Räty itse ei kuitenkaan välittänyt käyttää Tinderin palveluita.

– En esimerkiksi ollut yhden yön jutuista sen enempää kiinnostunut kuin aiemminkaan, joten toisin kuin useat olympiaurheilijat, en ladannut itselleni Tinderiä. Pidin sitä pelkkähän häiriötekijänä. Moni muu naisleijona swaippaili miehiä tai naisia oikealle ja vasemmalle koko turnauksen ajan, Räty kertoo kirjassa.

Hänen mukaansa Norjan ja Tanskan joukkueet olivat Naisleijonien keskuudessa kovassa huudossa.

– Viimeisenä iltana kävi sitten niin, että kaksi joukkueemme jäsentä lähti muhinoimaan pohjoismaisten pokaustensa kanssa samaan aikaan yhteisen yksiönsä vierekkäisille sängyille, Räty kertoo paljastamatta ”pokausten” sukupuolta.

– Otitteko läpsystä vaihdon, me muut nauroimme kuultuamme asiasta ja jatkoimme naureskeluamme monta vuotta.

Sotshin olympiaturnaus sujui Naisleijonilta odotuksiin nähden vaisusti, kun Ruotsi kaatoi yllättäen Suomen puolivälierissä lukemin 4–2.

Noora Räty torjui Naisleijonien maalilla Sotshin olympialaisissa.

Turnauksen jälkeen Naisleijonien pelaajat huuhtoivat pettymystään pois yhteisessä illanvietossa.

– Meille oli varattu Sotshin kylästä ravintola, mutta syystä tai toisesta ruuat jäivät kuitenkin lopulta saamatta.

Lopputulos ei ollut Rädyn mukaan hyvä, sillä Naisleijonat kittasivat ”nälkäisiin vatsoihin ja pettyneisiin päihin” alkoholia.

– Olimme aggressiivisessa tappajakännissä.

Ilta päättyi niinkin rajusti, että Räty lensi ulos baarista.

– Kieltäydyin maksamasta kahta euroa rikkomastani lasista sillä seurauksella, että järjestysmiehet hakivat minut vessasta ja heittivät ulos. Se oli elämäni ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun minut pistettiin baarista pihalle, Räty kertoo kirjassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?