Hartwall selvittää mahdollisuutta irtautua Pasilan areenan nimisopimuksesta

Myös Hartwall on vetänyt johtopäätöksensä Venäjän sotatoimista Ukrainassa.

Hartwall selvittää nimensä saamista pois hallin seinästä.

24.2. 20:26

Helsingin Jokerit on menettänyt useita yhteistyökumppaneitaan torstaina. Yritykset ovat irtautuneet KHL:ssä pelaavasta seurasta Venäjän hyökättyä Ukrainaan.

Lue lisää: Nämä sponsorit ovat irtautuneet yhteistyöstä Jokerien kanssa

Aiemmin torstaina, ennen kuin pääsy Jokereiden verkkosivujen yhteistyökumppanisivulle estettiin, siellä komeili myös Hartwallin logo. Jokerit myös pelaa juomavalmistajan nimeä kantavassa areenassa.

Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen viestitti Ilta-Sanomille, että logon ei olisi kuulunut näkyä Jokereiden kumppanilistassa enää vuosiin.

– Olemme järkyttyneitä Ukrainan kriisin johdosta. Hartwall ei ole Jokereiden sponsori, emme ole vuosiin olleet kumppaneita ja logo oli jäänyt sivuille virheellisesti, Järvinen kertoi sähköpostitse.

Hartwall tutkii myös mahdollisuutta irtautua sopimuksestaan Hartwall Arenaa pyörittävän Helsinki Halli Oy:n kanssa. Sopimus kattaa juomien myynnin sekä hallin nimen.

– Hartwall Arenaa hoitavan Helsinki Halli Oy:n kanssa meillä on sopimus, joka koskee juomien myymistä areenalla ja areenan nimeä. Venäjän Ukrainaan kohdistuvien sotatoimien vuoksi tutkimme mahdollisuutta irtaantua sopimuksesta, Järvinen kirjoitti.

IS uutisoi aiemmin torstaina, että useiden lähteiden mukaan Jokerit olisi lopettamassa kautensa KHL:ssä kesken.

Sarjan pudotuspelit alkavat ensi viikolla. Otteluohjelman mukaan Jokereiden pudotuspeliurakka alkaisi tiistaina Moskovan Spartakia vastaan Hartwall Arenalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?