Vaimo yllätti entisen SM-liigan tähden alastomien naisten seurasta – seurauksena lähtöpassit sekä kotoa että nykyisestä joukkueesta

Alexander Salakin uudenvuodenjuhlat päättyivät katastrofiin.

Tshekin maajoukkueessakin pelanneen Alexander Salakin vuosi on alkanut haastavissa merkeissä.

19.1. 19:45

Entisen TPS-maalivahdin Alexander Salakin vuodenvaihteen juhlinta ei sujunut aivan suunnitelmien mukaan.

Tshekkiläisen Blesk-lehden mukaan jääkiekkoilijan ilta sai peruuttamattoman käänteen, kun Salakin vaimo Misa Salakova saapui ilotaloon, jossa nykyään Sparta Prahaa edustava veskari vietti iltaa joukkuekavereidensa kanssa.

Vaimo ei arvostanut pelaajien valitsemaa illanviettotapaa Prahan keskustassa, vaan komensi miehensä välittömästi kotiin. Tapauksen silminnäkijä kertoi Bleskille, että kohtaamista seurasi raju riita klubin ulkopuolella.

Tapaus on sittemmin johtanut Salakin kannalta ikäviin seurauksiin. Tshekin maajoukkuetta muun muassa Sotshin olympialaisissa 2014 edustanut maalivahti lensi ulos kodistaan ja myös Spartassa tilanne on tukala.

Salakovan väitetään kertoneen bileiden tapahtumista myös muiden pelaajien vaimoille, mitä pelaajat eivät ole katsoneet hyvällä.

Tshekkiläinen jääkiekkotoimittaja Ondrej Kuchar kertoi Twitterissä tilanteen edenneen siihen pisteeseen, että Sparta ja Salak neuvottelevat sopimuksensa purkamisesta.

Tiistaina SVT uutisoi jo varmana, että viimeksi kaudella 2012–13 Ruotsissa torjunut Salak siirtyisi SHL:n viimeisenä majailevaan Djurgårdeniin, mutta keskiviikkona Aftonbladet kertoi siirron mennen mönkään.

Miša Salakova pakkasi tapauksen jälkeen laukkunsa ja lähti lomalle Dubaihin. Hänen Instagramissa julkaisemiensa kuvien perusteella myös perheen lapset lähtivät mukaan.

– En suunnitellut Dubaita tai lomaa ylipäätään. Tämä oli hetkessä tehty päätös. Tämä loma on vähän kuin pako todellisuudesta, hän kommentoi matkaa Bleskin artikkelissa.

Salak edusti Suomessa Jokipoikia kaudella 2006–07 ja seuraavat kaksi kautta hän torjui TPS:n maalilla. Turusta hän siirtyi Florida Panthersiin, jossa sai tililleen kaksi NHL-ottelua. Tshekin maajoukkueessa hän on pelannut 34 ottelua.

MM-jääkiekko

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?