Vasta 19-vuotias jääkiekkoilija kuoli yllättäen – koko yhteisö järkyttyi: ”Aina leveä hymy kasvoillaan” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Vasta 19-vuotias jääkiekkoilija kuoli yllättäen – koko yhteisö järkyttyi: ”Aina leveä hymy kasvoillaan”

Nuoren kanadalaiskiekkoilijan kuolinsyytä ei ole julkistettu.

Peterborough Petesin pelaaja Carter Schoonderwoerd menehtyi vain 19-vuotiaana.

11.6. 9:19

19-vuotias kanadalainen jääkiekkoilija Carter Schoonderwoerd menehtyi yllättäen tämän viikon tiistaina. Junioriliigan OHL:n Peterborough Petesiä edustaneen Schoonderwoerdin kuolemasta uutisoivat muun muassa paikallislehti The Peterborough Examiner sekä seura omalla Twitter-tilillään.

Schoonderwoerdin kuolinsyytä ei ole julkistettu.

Nuoren kiekkoilijan kuolema on järkyttänyt syvästi koko seurayhteisöä ja kaupunkia. Peterborough on noin 80 000 asukkaan kaupunki eteläisessä Kanadassa.

– Rukoilemme hänen perheensä puolesta tänä erittäin vaikeana aikana. Carter oli aina erittäin positiivinen ja todella innoissaan joka kerta, kun näimme hänet kaukalossa. Hän oli erittäin pidetty ja arvostettu seuramme jäsen, vaikkei pelannut jokaista ottelua, Petesin GM Mike Oke välitti surunvalittelunsa.

Schoonderwoerdin arvostuksesta ja pelitaidoista kertoo, että aiemmin junioriurallaan hän toimi joukkueensa Huron Perth Lakersin kapteenina. Ennen siirtoaan Petesiin hän pelasi GOJHL-liigan Stratford Warriorsissa.

– Carterilla oli aina leveä hymy kasvoillaan, ja oli miellyttävää olla hänen seurassaan, Stratfordin puheenjohtaja Jamie Nigro kommentoi seuran sosiaalisen median tileillä.

– On todella surullista ja musertavaa kuulla Carterin poismenosta. Jään kaipaamaan hänen leveää hymyään ja tarttuvaa nauruaan. Todella moni jää kaipaamaan häntä. On hirvittävän surullista, että hänen perheensä joutuu kokemaan tällaisen menetyksen, Warriorsin päävalmentaja Dave Williams puolestaan sanoi.

Schoonderwoerd haudataan sunnuntaina perheensä läsnä ollessa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?