Kiekko-Espoo ja KalPa kohtaavat ISTV:ssä naisten jääkiekon ensimmäisessä finaalipelissä. - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

IS:n kuukauden peli lauantaina: Kiekko-Espoo ja KalPa vastakkain naisten kiekkofinaalissa

Kiekko-Espoo ja KalPa kohtaavat ISTV:ssä naisten ensimmäisessä finaalipelissä.

18.3. 9:59 | Päivitetty 19.3. 13:55

IS:n kuukauden peli, kerran kuukaudessa vapaasti ISTV:ssä näkyvä suora ottelulähetys palloilusarjoista, on lauantaina 20.3.2021 naisten jääkiekkoa.

Silloin Naisten liigan ensimmäisessä loppuottelussa ovat vastakkain Kiekko-Espoo ja KalPa.

Ottelu alkaa Espoon Tapiolassa kello 12.45 ja löydät ottelulähetyksen artikkelin yllä olevasta videoruudusta.

Lähetys alkaa jo kello 12.30 ennakkotunnelmilla, joita kentän laidalta tarjoavat Ville Järvinen ja naisten maajoukkueen GM Tuula Puputti. He tarjoilevat myös erätauoille ja ottelun lopuksi analyysia ja haastatteluita. Lähetys toteutetaan niin sanottuna fanikameratason tuotantona kuten kaikki muutkin Naisten liigan ottelut eli tuotannosta vastaa isäntäseura. Ottelun selostaa Joni Hildén. ISTV:ssä ottelu näkyy vain suorana. Tallenne tulee katsottavaksi Ruutuun.

Naisten finaalisarja jäi pelaamatta vuosi sitten koronan takia. Hallitseva mestari on siis Kiekko-Espoo (aiemmin Blues) keväältä 2019. Kuvassa Ida Kuoppala juhlii maaliaan finaalissa Ilvestä vastaan.

Loppuottelut pelataan paras viidestä -järjestelmällä. Naisten Suomen mestari on selvillä viimeistään maaliskuun 27. päivä.

Kiekko-Espoon vastustaja finaaliin selvisi keskiviikkoiltana, kun KalPa kaatoi HIFK:n 3–1 ja marssi loppuotteluun voitoin 3–2. Kiekko-Espoo pudotti välierissä Ilveksen voitoin 3–1.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?