Lukon Pekka Virta janoaa tilien tasausta: ”Haluaa pistää Tapolan kyykkyyn” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Podcast: Mestarikuntoisen Lukon Pekka Virta janoaa tilien tasausta: ”Haluaa pistää Tapolan kyykkyyn”

Jääkiekkomaailmassa eletään suurten uutisten viikkoja.

Pekka Virran valmentama Lukko on suosikki mestariksi tällä hetkellä.­

21.1. 11:50

Kaukalon sisäpuolella on hiljaisempaa, mutta pukumiesten osastolla tapahtuu halki mantereen.

Tämän viikon THF pääsee naulapyssyttämään viimeisetkin niitit Valko-Venäjän MM-kisahankkeen arkkuun. René Fasel teki kaikkensa, muun muassa virheitä virheen perään, mutta ei kyennyt pitämään elossa unelmaansa MM-kisoista maisemissa, joissa eivät ihmisen oikeudet toteudu.

Iloisempana aiheena THF:n aamutiimi hehkuttaa vuosikaudet odotettua uutista siitä, että Helsinki Gardenia päästään vihdoinkin rakentamaan. Eihän siinä mennyt kuin yhdeksän vuotta, kun virkakoneisto puudutti hanketta kaikkien aikojen tehokkaimmalla keskialueen träpillä.

Ohjelman alkupuolella hehkutetaan kevään asetelmia: Pekka Virta ja Lukko ovat matkalla kohti suuria asioita, mutta mistä löytyisi sellainen päävalmentaja haastajaksi, joka pystyisi iskemään verbaalisapeleillaan naarmuja Virran haarniskaan?

Laajempia urheiluaiheita käsitellään Supla-jatkoilla: Kärpät on matkalla alaspäin ja lujaa, mutta kuinka pitkäksi luisu lopulta muodostuu?

Ohjelman toimittavat C Moren SM-liigalähetysten juontaja Tuomas Nyholm ja Ilta-Sanomien urheilutoimituksen esimies Vesa Rantanen.

Kuuntele aiempia jaksoja Suplasta.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?