Brandon Barber esittelee superpehmeitä käsiään hämmästyttävällä kikkavideolla - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Hämmästyttävä kikkavideo leviää maailmalla – sometähti Brandon esittelee superpehmeitä käsiään

Mitä kaikkea mies voikaan keksiä, kun tekee mieli vähän kikkailla!

Brandon ”Pavel” Barber on edustanut Kanadaa salibandyn MM-kilpailuissa, mutta mies tunnetaan paremmin Youtubessa ja muissa sosiaalisen median kanavissa jakamistaan kikkailuvideoista.­

21.12.2020 7:58

Moni on törmännyt sosiaalisessa mediassa mitä erikoisemmilla kikkailuvideoillaan ihastuttavaan kanadalaiseen Brandon ”Pavel” Barberiin.

Itseään mailankäsittelyspesialistiksi ja intohimoiseksi taidon opettelijaksi ja ymmärtäjäksi tituleeraavalla Barberilla on esimerkiksi Youtubessa huimat 233 000 seuraajaa.

Kanavallaan Barber jakaa seuraajilleen videoita toinen toistaan hauskemmista ja hämmästyttävämmistä, useimmiten jääkiekkoon liittyvistä taidonnäytteistä.

Ja osaa Barber pelatakin: mies on muun muassa edustanut Kanadaa salibandyn MM-kilpailuissa.

Lempilajissaan jääkiekossa Barberin, 30, saavutukset jäävät kanadalaismedian mukaan pelaamiseen kaljaliigassa – suoralapaisella mailalla!

Vaikka Barberilta on totuttu näkemään vaikka mitä, yhdellä uusimmista videoistaan hän esittelee seuraajilleen ”jotain ihan muuta”.

Barber seisoo luistimet jalassa ja jääkiekkohanskat ja maila käsissään kumimatolla. Hänen edessään oleva matto liikkuu lujaa vauhtia häntä ”kohti”.

Hetken kuluttua matolla Barberia ”vastaan” alkaa tulla esteitä. Ensin perinteisiä harjoituksissa käytettäviä keiloja, sitten kiekkoja… mutta sitten esteet suurenevat.

Ensin vastaan tulee palloja, sitten pieni jääkiekkomaali, kuntosaleilta tuttu bosu-pallo, lattiamoppi ja lopulta jopa muovituoli.

Barber selviytyy esteistä hämmästyttävän sulavasti ja onnistuu väistämään kaikki ”vastustajat”.

Video on kerännyt muutamassa päivässä pelkästään Twitterissä lähes puoli miljoonaa näyttöä. Jos et ole vielä nähnyt hämmästyttävää videota, katso se alta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?