18-vuotias jääkiekkoilija julkaisi pysäyttävän kuvan sairaalavuoteelta: ”Niskani murtui” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

18-vuotias jääkiekkoilija halvaantui traagisesti – julkaisi pysäyttävän kuvan sairaalavuoteelta: ”Niskani murtui”

Mats Hildischin kohtalo on järkyttänyt.

Mats Hildisch loukkaantui vakavasti, kun hän törmäsi päin maalitolppaa.­

25.10. 14:12

Norjalaisen jääkiekkoseuran Frisk Askerin 18-vuotias pelaaja Mats Hildisch on julkaissut Instagramissa kuvan ja tekstin sairaalavuoteeltaan.

Pelaaja loukkaantui erittäin vakavasti reilu viikko sitten törmätessään U21-ikäluokan ottelussa epäonnisesti maalitolppaan.

– Kuten monet tietävät, olen loukkaantunut vakavasti. Minulta murtui ottelussa niska ja sain selkärankavamman. Muutan kuntoutuskeskukseen maanantaina ja olen valmis tekemään töitä kovemmin kuin koskaan aikaisemmin. Arvostan todella kaikkia saamiani kannustavia viestejä, Hildisch viestitti Instagramissa.

Hildisch ehti pelata urallaan kerran Norjan pääsarjassa. Hän on edustanut Norjaa juniorimaajoukkueissa.

Viime kaudella Hildisch esiintyi Frisk Askerin alle 21-vuotiaiden joukkueessa. Hän on julkaisi pelikuvan viime tammikuussa.

Puolustajan loukkaantumisen vakavuus tuli esille nopeasti onnettomuuden jälkeen.

– Perusteellisten tutkimusten jälkeen hänellä (Hildischillä) on todettu selkäydinvamma, joka on valitettavasti johtanut pysyvään halvaantumiseen, Frisk Asker tiedotti pian loukkaantumisen jälkeen.

Tapaus on järkyttänyt laajalti Norjassa.

– Olen pelannut jääkiekkoa todella kauan, enkä ole ikinä kokenut mitään vastaavaa. Kun kuulee tuollaisesta tapauksesta, sitä järkyttyy pelaajan ja hänen perheensä puolesta, kommentoi Norjaa MM-kisoissakin edustanut Anders Bastianssen VG:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?