Niklas Hagman ja Kimmo Timonen hyppäävät jääkiekon maajoukkuelähetysten asiantuntijoiksi - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Niklas Hagman ja Kimmo Timonen hyppäävät Leijonien otteluiden asiantuntijoiksi

Discovery Finlandin jääkiekkoähetysten asiantuntijoina nähdään muun muassa Kimmo Timonen ja Niklas Hagman.

Niklas Hagman toimii tulevalla kaudella Discoveryn asiantuntijana.­

6.10. 12:18

Discovery Finland julkaisi tiistaina tämän kauden jääkiekkolähetystensä asiantuntijat, selostajat ja studiotiimit. Asiantuntijoina toimivat Stanley Cupin voittaja Kimmo Timonen, pitkän NHL-uran pelannut Niklas Hagman, kaksinkertainen KHL-mestari Oskar Osala, entinen NHL-puolustaja Tuomas Grönman, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä ja HIFK:n naisten päävalmentaja Saara Niemi.

Niemi (o.s. Tuominen) saavutti peliurallaan olympiapronssin ja kolme MM-pronssia Naisleijonissa. Niemelä valmensi alle 18-vuotiaiden maajoukkueen MM-kultaan keväällä 2018. Osala ei ole ilmoittanut pelaajauransa päättymisestä, mutta ei pelannut viime kaudella.

– Discoveryn leijonajoukkue on mielestäni erinomainen sekoitus kokemusta ja tuoreutta. Kaikilla asiantuntijoillamme on kiinnostavaa omakohtaista kerrottavaa siitä, miltä tuntuu pelata Leijonissa tai toimia leijonavalmentajana. Uskomme myös tv-puolella vahvaan joukkuepeliin, Discovery Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen kertoi tiedotteessa.

A-maajoukkue pelaa kauden ensimmäiset ottelunsa marraskuussa Helsingin EHT-turnauksessa. Discovery esittää Dplayssä ja TV5:llä Leijonien EHT-ottelut, alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut ja naisten MM-kilpailut. Selostajakaartiin kuuluu esimerkiksi J-P Jalo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?