Kiekkomaailma suree Adam Comrieta – Petri Matikainen joutui kertomaan ikävän uutisen joukkueelleen - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Kiekkomaailma suree Adam Comrieta – Petri Matikainen joutui kertomaan ikävän uutisen joukkueelleen

Kanadalainen jääkiekkoilija Adam Comrie kuoli vain 30-vuotiaana.

Adam Comrie on kuollut. Kuva vuodelta 2011.­

9.8. 9:32

Itävaltalaisessa Klagenfurter AC -jääkiekkojoukkueessa kaksi edellistä kautta pelannut kanadalaispuolustaja Adam Comrie kuoli perjantaina moottoripyöräonnettomuudessa. Comrie oli 30-vuotias.

Itävallan korkeimmalla sarjatasolla EBEL-liigassa pelaava Klagenfurter AC kertoi suru-uutisesta verkkosivuillaan.

Tiedotteen mukaan Comrie menehtyi onnettomuudessa vieraillessaan äitinsä luona Virginiassa Yhdysvalloissa. Comriella oli sekä Kanadan että Yhdysvaltojen kansalaisuus.

Klagenfurter AC:n päävalmentajana toimii Petri Matikainen. Suomalaisvalmentajan kerrotaan välittäneen suru-uutisen joukkueelle. Comrien ei ollut tarkoitus jatkaa joukkueessa enää tulevalla kaudella vaan hänen kerrottiin etsivän uutta seuraa.

Comrie aloitti itävaltalaisjoukkueessa kaudella 2018–2019. Sitä ennen hän pelasi muun muassa AHL:ssä. Kanadalainen oli Florida Panthersin kolmannen kierroksen NHL-varaus vuoden 2008 varaustilaisuudessa. Klagenfurter AC:ssä hän voitti EBEL-liigan mestaruuden heti ensimmäisellä kaudellaan.

Tiedotteen mukaan Klagenfurter AC -seura on shokissa Comrien kuolemasta.

– Menetimme avosydämisen ja humoristisen joukkuekaverin, joka sai hymyn muiden huulille lukemattomia kertoja kahden viime vuoden aikana ja joka oli aina hyvä ystävä ja joukkuekaveri, tiedotteessa kirjoitettiin surunvalittelujen kera.

– Lepää rauhassa, mestari, suru-uutinen päättyi.

Useat Comrien entiset seurat esittivät surunvalittelunsa Twitterissä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?