Sami Kapanen myy hulppeaa kivitaloaan vuoden asumisen jälkeen – uusi koti jo tiedossa: ”Aika toteuttaa meidän ikiomia unelmia” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Sami Kapanen myy hulppeaa kivitaloaan vain vuoden asumisen jälkeen – ”Aika toteuttaa meidän ikiomia unelmia”

Kapasten kivitalo rantatontilla on nyt myynnissä. Perhe muutti taloon viime vuoden heinäkuussa.

Julkaistu: 2.8. 14:10

Sami ja Satu Kapanen muuttivat vuosi sitten heinäkuussa kivitaloon, jonka pariskunta laittoi nyt myyntiin.

Suomalainen kiekkolegenda, pitkän uran KalPassa ja Leijonissa pelannut Sami Kapanen muutti viime vuoden heinäkuussa puolisonsa Satu Kapasen kanssa Kuopion Kanavarantaan omakotitaloon.

Nyt, vuotta myöhemmin, Kapaset kauppaavat rannalla sijaitsevaa kivitaloaan. Asiasta uutisoi ensin Savon Sanomat.

Satu Kapanen jakoi myynti-ilmoituksen perheen talosta myös omalla Facebook-sivullaan.

– Meidän perhe muuttaa maalle. Nyt on aika toteuttaa meidän ikiomia unelmia, joihin sisältyy rauha, luonto ja eläimet, Satu Kapanen kirjoitti sydänhymiöin varustellussa tekstissään.

Kapasen ilmoituksen mukaan myynnissä oleva talo on 204,5 neliön kokoinen, neljällä–viidellä huoneella ja rantatontilla varustettu kivitalo, jossa on 809 neliömetrin tontti, terassi kahdessa kerroksessa, kahden auton autotalli sekä takka ja ”aina lämmin poreallas”.

Asuntoa välittävä Sanna Seppälä vahvisti IS:lle, että Kapasten kivitaloa kaupitellaan nyt 815 000 eurolla. Talo on tulossa julkiseen myyntiin elokuun puolivälin tienoilla. IS ei tavoittanut Kapasia vielä sunnuntaina kommentoimaan.

Vuosi sitten kivitalon pyyntihinta oli 790 000 euroa. Ennen Kanavarannan kotia perhe asui Kuopiossa hirsilinnassa, jonka pari sai myytyä noin 1,1 miljoonalla eurolla.

Satu Kapanen kommentoi Savon Sanomille, että Kapaset ovat haaveilleet maalle muuttamisesta jo vuosien ajan.

Lehden tietojen mukaan Kapaset ovat muuttamassa uuteen kotiinsa syksyllä. Koti sijaitsee Kuopion alueella metsän laitamilla ja valmistuu perheen mieluiseksi jouluun mennessä.

– Tänä vuonna on ollut sauma katsella sopivaa kohdetta maalta, jossa on rauhaa, luontoa ja eläimiä. Sellaisia ei ole koko ajan tarjolla. Nyt, kun sellainen tuli vastaan, piti siihen tarttua, Satu Kapanen kommentoi Savon Sanomille.

Kapasten kivitalon edusta Kuopion Kanavarannassa. Kuva viime kesältä.

Kapasten myynnissä olevaan taloon kuuluu laaja rantatontti.

Sami Kapanen voitti pelaajaurallaan kaksi olympiapronssia ja neljä MM-mitalia, mukaan lukien maailmanmestaruuden vuonna 1995. 13 kautta kestäneen NHL-uransa aikana hän pelasi 831 ottelua Hartford Whalersin, Carolina Hurricanesin ja Philadelphia Flyersin riveissä. Tehopisteitä Kapanen teki NHL:ssä yhteensä 458.

Valmentajana pelaajauransa jälkeen toiminut Kapanen valmensi KalPassa kaudet 2017–2019 ennen siirtymistään sveitsiläiseen HC Luganoon viime kaudella. Pesti Sveitsissä päättyi lyhyeen Kapasen saatua potkut huonon menestyksen vuoksi.

Kapanen osti KalPan omistukseensa 2000-luvun alussa. Hän myi osuutensa viime keväänä Savonmaan Puolesta Oy:lle, joka omistaa seurasta nyt noin 57 prosenttia. Kiekkoikoni aloitti uuden uran pelaaja-agenttina kesän alussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?