Liki viisikymppinen Jaromir Jagr pelannee Rauman Lukkoa vastaan – tshekkitähti on siirtymässä suurseuraan - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Liki viisikymppinen Jaromir Jagr pelannee Rauman Lukkoa vastaan – tshekkitähti on siirtymässä suurseuraan

Jaromir Jagr on Tshekin median mukaan siirtymässä perinteikkään Sparta Prahan riveihin.

Jaromir Jagr on jatkamassa ällistyttävää uraansa Tshekin pääsarjassa.­

5.6. 11:01

Ällistyttävän jääkiekkouran jo tähän mennessä pelannut Jaromir Jagr, 48, on siirtymässä Tshekin pääsarjaseura HC Sparta Prahan riveihin. Mahdollisesta siirrosta uutisoi tshekkiläinen iSport-sivusto.

Siirto tarkoittaisi, että Pittsburgh Penguinsissa Stanley Cupin voittoja jo vuosina 1991 ja 1992 juhlinut legenda jatkaisi uraansa ainakin 49-vuotiaaksi.

Jagr on eniten NHL:ssä maaleja tehnyt ja tehopisteitä nakutellut eurooppalaispelaaja. Lisäksi hän on voittanut kaksi MM-kultaa sekä olympiakultaa Naganossa 1998.

Jos siirto perinteikkääseen Sparta Prahaan toteutuu, nähtäneen Jagr ensi kaudella myös Suomessa.

Jos jääkiekon Champions Hockey League päästään poikkeusolojen hellitettyä syksyllä aloittamaan, ovat ensimmäisellä kierroksella vastakkain Rauman Lukko ja Sparta Praha.

Mielenkiintoisen uutisesta tekee sekin, että kotimaassaan Jagr ei ole aiemmin edustanut muita seuroja kuin itse omistamaansa Rytiri Kladnoa.

Kladno putosi viime kauden päätteeksi Tshekin pääsarjasta Extraligasta. Jagrille kirjattiin 38 ottelussa 15+14=29 tehopistettä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?