Kärppien Mikko Manner herkistyy muistellessaan vuoden takaista MM-urotekoa: ”Silloin tunsin, että tämä on tähtiin kirjoitettu” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Podcast: Mikko Manner herkistyy muistellessaan Leijonien vuoden takaista MM-urotekoa: ”Tunsin, että tämä on tähtiin kirjoitettu”

Kärppien päävalmentaja Mikko Manner muistelee Leijonien vuoden takaista urotekojen sarjaa.

Julkaistu: 22.5. 10:46

Total Hockey Foreverin vieraana oli Kärppien päävalmentaja Mikko Manner, jonka punnittu ja tunteikas puhe ei jätä kylmäksi.

Total Hockey Forever iskee koronakaranteenista jälleen Erikoislähetyksellä. Turhanpäiväiset jaarittelut on jätetty miltei kokonaan pois – nyt ollaan jääkiekkoilun ja ihmisyyden herkässä ytimessä.

Sinne mennään erikoisvieraan eli Oulun Kärppien päävalmentajan Mikko Mannerin johdolla.

Kärppien ja liigan tilanteen lisäksi ohjelman niin sanotussa kivijalkaosuudessa käydään läpi vuoden takaisen, Suomen täysin sensaatiomaiseen mestaruuteen päättyneen MM-turnauksen kolmen ratkaisevan ottelun hetkiä.

Manner oli mukana Leijonien valmennusryhmässä, kun Suomi kaatoi MM-kisojen pudotuspelivaiheessa ensin Ruotsin (23.5.), sitten Venäjän (25.5.) ja lopulta Kanadankin (26.5.).

Ohjelman kuuntelijoille on tällä kertaa tarjolla tehtaan takuu -tyyppinen lupaus: luvassa on varmuudella kylmiä väreitä. Manner puhuu läpi ohjelman tuttuun tapaansa rehellisesti ja tunteitaan patoamatta.

MM-muistelot alkavat ajassa 22.14.

Kuuntele kulttimaineeseen nousseen ohjelman aiempia jaksoja Suplasta. Muista myös NHL:n erikoisohjelma Total NHL Forever.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?