Marko Anttila haukuttiin pystyyn Kanadassa – nyt vastaa Mörkö itse - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Marko Anttilaa löylytettiin rumasti Kanadassa – nyt vastaa ”Mörkö” itse: ”Minkälainen toimittaja on kyseessä”

Marko Anttilalle tuli ankaraa kritiikkiä Kanadasta. Nyt hän kommentoi jupakkaa Ilta-Sanomille.

Julkaistu: 7.5. 20:16

Arvostetun julkaisun kanadalaistoimittaja lyttäsi Marko Anttilan. Nyt MM-sankari Anttila vastaa arvosteluryöppyyn.

Maineikkaan urheilujulkaisun The Athleticin kanadalaistoimittaja Scott Wheeler kritisoi alkuviikosta sosiaalisessa mediassa ankarasti Leijonien MM-kultasankari Marko Anttilaa.

Anttilan seuran Jokerien pelejä tallenteilta katsellut Wheeler tylytti, ettei Anttila osaa pelata lainkaan ja pyörii vain hyödyttömänä niska kyyryssä ympäri kaukaloa.

Ilta-Sanomien tavoittama ”Mörkö” Anttila kertoi kuulleensa tapauksesta. Leijonien MM-joukkueen kapteeni antoi kuitenkin ymmärtää, ettei hän tarkalleen tiennyt kanadalaistoimittajan näkemyksistä.

IS:n haastattelussa Anttila, 34, kuuli tarkemmin Wheelerin vuodatuksista. Anttila suhtautuu arvosteluryöppyyn ensiksi huumorilla.

– Jäin kiinni, Anttila vitsailee.

Anttila uskoo, että toimittaja Wheeler oli videosessiossaan alun perin tarkkaillut NHL-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa hiljattain solminutta Jokerien Mikko Lehtosta, eikä Anttilaa. Anttila epäilee joutuneensa sijaiskärsijäksi.

– ”Bobi” Lehtonen mut tähän koko hommaan varmaankin suolasi, pistetään hänen piikkiinsä. Kiitos vaan Mikko!

Hetken kuluttua Anttila vakavoituu.

– Vaikea sanoa, minkälainen toimittaja on kyseessä. En ole kuullut hänestä, enkä ole lukenut hänen juttujaan. Tietääkö hän mikä pelirooli minulla on ja niin edelleen.

Anttila sanoo, ettei hän yleensä lue juurikaan kiekkojuttuja – ainakaan itsestään.

– Niistä saa lähinnä vain oman päänsä sekaisin, harvemmin niistä ainakaan itselleen hyötyä saa. Nuorempana tuli juttuja luettua enemmän ja varmaankin se kuuluukin uralla niin sanotusti prosessiin.

Marko ”Mörkö” Anttila on Leijonien MM-sankari.

Viime kevään urotekojen aikaan Anttilasta puhuttiin, että hän olisi kelpo pelaaja NHL:ään. Esimerkiksi Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen uskoo, että Anttila pystyisi pelaamaan taalaliigassa.

Entä mitä miettii NHL:stä Anttila itse?

– Totta kai lähtisin, jos tulisi jotain konkreettista sinne suuntaan. Sellaista ei ole kuitenkaan tullut vastaan. En uhraa sen enempää ajatuksia tähän aiheeseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?