Katso jääkiekon Suomen cupin finaali SaPKo-Ketterä ISTV:ssä!

Julkaistu:

rac
suomen cup
Jääkiekon Suomen cupin mestaruus ratkeaa perjantaina 8.11.2019 Ruudun televisiomassa finaalissa SaPKo-Ketterä, jonka ISTV näyttää vapaasti katsottavana suorana lähetyksenä.
Suora lähetys perjantaina kello 19 alkavasta ottelusta aukeaa yllä olevaan videoruutuun hieman ennen matsin alkua. ISTV:ssä lähetys näkyy vain suorana. Tallenne ottelusta ilmestyy myöhemmin katsottavaksi Ruutuun tänne.

Savonlinnalaisen SaPKo:n ja Imatran Ketterän välinen finaali pelataan hienoissa puitteissa Helsingin Hartwall-areenalla osana Jääkiekkoliiton Suomi-kiekkopäivää.

Ketterä on Suomen cupin hallitseva mestari, jonka SaPKo yrittää kammeta valtaistuimeltaan. Myös SaPKo on jo toista kertaa Suomen cupin finaalissa niiden kolmen vuoden aikana, kun kilpailua on nykyaikana pelattu. Jääkiekon Suomen cupia on pelattu vuosina 1955–1958 ja 1964–1971 ja nyt uudestaan vuodesta 2017 alkaen.

TPS on ainoa seura, joka on voittanut jääkiekossa Suomen mestaruuden ja Suomen cupin saman vuoden aikana. Se tapahtui vuonna 1956. Tänä vuonna Suomen cupiin osallistuivat kaikki Mestiksen ja Suomi-sarjan joukkueet ja 36 II-divisioonan joukkuetta.

– Suomen cupin finaali on hieno kokemus ja osalle pelaajista ensimmäisiä tilaisuuksia pelata Hartwallilla. Aina kun pelataan pytystä, panos on kova. Tehdään kaikkemme, että saadaan pytty Savonlinnaan, SaPKon päävalmentaja Pasi Räsänen sanoi Jääkiekkoliiton ennakkoartikkelissa.

Suomen cupin finaali oli yksi Ketterän tämän kauden tavoitteista, joten joukkue odottaa ottelua innoissaan.

– Se on meille tärkeä tapahtuma, ja siksi on hienoa, että pääsimme finaaliin. Siihen otteluun panostetaan täysillä, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen sanoi ennakossa.