Leijonien ja Kaapo Kakon tiestä MM-kultaan paljastuu erikoinen yksityiskohta uutuuskirjassa – Finnairin mokasta oli valtava hyöty

Julkaistu:

Leijonat
Uutuuskirjan mukaan Finnair kadotti Kaapo Kakon pelivarusteet MM-kisojen alla.
Leijonien teinitähdelle Kaapo Kakolle sattui viime kevään MM-kisojen alla harvinainen sattumus.

Uutuuskirja Mörkö ja Bratislavan ihme (Minerva) mukaan Finnair kadotti Kakon pelivarusteet, kun Suomen joukkue oli matkalla toukokuun alussa pelattuun Tshekin EHT-turnaukseen. Brnossa käydyssä turnauksessa Leijonat viimeisteli kisakuntoaan Slovakian MM-turnaukseen.

Kakon varusteet olivat hukassa peräti kolme päivää eikä hän pelannut otteluakaan Tshekissä. Urheilutoimittajien Tuomas Arkimiehen (Ilta-Sanomat) ja Kasperi Kunnaksen (MTV3) kirjoittaman kirjan mukaan lentoyhtiön mokasta tuli lopulta Kakon ja koko Leijonajoukkueen onni.

Pitkän kauden pelannut Kakko joutui viettämään pakkolepoa jääkiekosta. Tauon aikana hänen kehonsa palautui raskaasta kaudesta ja Leijonien leirityksestä. Viimeisissä harjoitusotteluissa Venäjää ja Ruotsia vastaan Kakko pelasi loistavasti ja valmennusjohto nimesi hänet Suomen lopulliseen MM-joukkueeseen.

Slovakiassa Kakko aloitti kisat loistavasti. Kakko teki avausottelussa kaksi maalia Kanadaa vastaan ja seuraavassa pelissään isäntämaata vastaan hän iski hattutempun.

Sensaatiosankaruus ei kuitenkaan estänyt Kakon joukkuetovereita pilailemasta nuoren tähden kustannukselta. Kakon kisapassikuvaan oli piirretty ohuet muskettisoturihenkiset viikset.


Pahaa-aavistamaton Kakko käveli passi kaulassaan median eteen. Toimittajat huomasivat kuitenkin nopeasti, että passissa oli jotain vialla. Tilanne nauratti Kakkoa, ja sai hänet punastumaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt