Podcast: Missä viipyvät Patrik Laineen ja Mikko Rantasen miljoonat? ”Osa paljon suurempaa peliä”

Julkaistu:

THF
Onko Ilves kriisissä? Missä ja miksi viipyvät Patrik Laineen ja Mikko Rantasen miljoonasopimukset? Muun muassa näihin asioihin vastataan tuoreessa podcastissa.
SM-liigakautta 2019–20 on pelattu nyt vasta kaksi kierrosta ja jo nyt on löydetty yksi selkeä kriisijoukkue: Tampereen Ilves!

Kahdella tappiolla sarjan aloittanutta Ilvestä pidettiin ennen kauden alkua potentiaalisena yllättäjänä, ja rohkeimmat povasivat nuorta ryhmää jopa mitaleille.

Onko jo syytä kääntää takkia?

Ei, vastaavat Total Hockey Foreverin vakiojäsenet Tuomas Nyholm, Vesa Rantanen ja Sami Hoffrén.

– Ilves ei tarvitse kuin malttia ja kärsivällisyyttä, korostaa Rantanen.Kauden toisessa jaksossa tartutaan useampaan aiheeseen kuin Ilvekseen. Millaista peliä liigakauden startti tarjosi? Entä Ässät – mitkä seikat ovat väkevän sarja-avauksen taustalla?

Supla-jatkoilla puidaan tarkasti ja kattavasti Patrik Laineen ja Mikko Rantasen sopimustilanteet: missä mennään ja missä ei mennä? Tarjolla ovat myös ilmeiseen tarpeeseen tulevat perusopinnot rajoitettujen vapaiden agenttien sopimusmaisemasta. Ei mutuilua, ei arvailua, vaan faktoja ja realiteetteja.

Ohjelmassa kerrotaan myös, että Radio Rockin ja Ilta-Sanomien yhteinen jääkiekkomediaperhe laajenee. Suosittu Total Hockey Forever saa rinnalleen vain NHL-aiheisiin keskittyvän podcastin, jonka sisällöntuottajina toimivat Sami Hoffrén ja Tuomas Nyholm.

Uuden ohjelman jokaviikkoinen julkaisuajankohta on maanantaina aamulla – parhaaseen puintiaikaan aina intensiivisen NHL-viikonvaihteen jälkeen.

Aiemmat THF:n jaksot voit kuunnella Suplasta.

Toimitus suosittelee viime kevään herkkupalaa, Ville Niemisen erikoishaastattelua, jonka voit kuunnella tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt