Entisen NHL-tähden Ville Leinon yritys takoi lähes puolen miljoonan euron voiton

Julkaistu:

jääkiekko
Ville Leino pelasi urallaan lähes 300 NHL-ottelua.
Uransa keväällä 2017 lopettaneen jääkiekkoilija Ville Leinon bisnekset luistavat mainiosti. Leinon ja Juhani Putkosen vaatemerkki Bille Beino teki viime tilikaudella 2,3 miljoonan euron liikevaihdolla 446 000 euron tuloksen.

Yhtiön tiedotteen mukaan sen liikevaihto kasvoi edellisestä tilikaudesta 30,7 prosenttia ja tulos koheni 22 000 eurolla.

– Töitä tämän eteen on totta kai tehty paljon. Erinomaista duunia siis koko Billebeinon tiimiltä, tiimi on toiminut todella hyvin koko vuoden ja ollaan taas viety toimintaamme entistä ammattimaisempaan suuntaan, Leino sanoo yhtiön tiedotteessa.

Yhtiö on tunnettu myös yhteistyömallistoistaan. Viime vuonna se teki yhteistyötä mm. erävaatemerkki Sastan, Hartwallin Original Long Drinkin, Vespa-skoottereiden ja Phantomin, eli sarjakuvasankari Mustanaamion tuotemerkin kanssa.

Ville Leino pelasi urallaan 286 ottelua NHL:ssä tehoin 40+79. Hän edusti kuuden kauden aikana Detroitia, Philadelphiaa ja Buffaloa. Kotimaassa Leino pelasi SM-liigaa Ilveksessä, HPK:ssa ja Jokereissa. Keväällä 2006 Leino voitti HPK:n riveissä SM-liigan mestaruuden.
NHL-uransa jälkeen Leino pelasi kolme kautta KHL:ssä, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt