Hurja video puhuttaa Norjaa – maajoukkuekiekkoilija nuuhki jotain kahden alastoman naisen takapuolten päältä

Julkaistu:

Jääkiekko
Norjan jääkiekkoa ravistelee erikoinen videoskandaali.
Norjan TV2 sai käsiinsä videon, jossa maan maajoukkueessa pelannut jääkiekkoilija nuuhkii jotain ainetta kahden sängyssä makaavan alastoman naisen takapuolten päältä.

Videolla esiintyvällä miehellä on yllään kauluspaita, mutta hänellä ei ole housuja jalassaan. Kuvaaja on miehen joukkuetoveri, ja video on peräisin Norjan kiekkoliigassa pelaavan seuran pelaajien omatoimisesti järjestämältä kaudenpäätösmatkalta.

TV2:n mukaan huumausaineiden käyttöön viittaava video on ennen julkisuuteen päätymistään kiertänyt sosiaalisessa mediassa. Kanava tavoitti videolla näkyneen pelaajan, mutta hän ei halunnut kommentoida tapausta. Myös matkalla mukana olleet joukkuetoverit ovat pysyneet hiljaa.

Norjan antidopingtoimisto sanoi olevansa tietoinen videosta ja tutkivansa asiaa. TV2:n tietojen mukaan pelaajalta on otettu hiusnäyte, mutta sitä ei ole vielä analysoitu.

Norjan urheilun kattojärjestö NIF katsoi, että videoon reagointi kuuluu ensisijaisesti pelaajan työnantajalle. Yleisesti ottaen NIF kuitenkin tuomitsi pelaajan käytöksen.

– Urheilijoiden pitäisi olla hyviä roolimalleja ja edustaa seuraansa tai lajiliittoaan oikealla tavalla. Huumeidenkäytön mainostaminen on täysin päinvastaista käytöstä. Oletamme, että pelaajan seura puuttuu asiaan, NIFin edustaja Håvard Övregård sanoi TV2:lle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt