Katso naisten jääkiekon kenties ratkaiseva SM-finaali suorana ISTV:ssä!

Julkaistu:

rac
naisten liiga
ISTV näyttää naisten jääkiekkoliigan finaaliottelun Blues-Ilves suorana lähetyksenä kello 18.15 alkaen torstaina 21.3.2019.
Espoon Bluesilla on mahdollisuus ratkaista SM-kulta itselleen, sillä se johtaa naisten finaalisarjaa Tampereen Ilvestä vastaan otteluvoitoin 2-0. Mestaruuteen tarvitaan kolme voittoa.

Ruutu on näyttänyt Naisten Liigan otteluilta pitkin kautta. Nyt, ratkaisun hetkillä ISTV ja Ruutu tarjoavat yhteistyössä loput finaaliottelut vapaasti katsottavina netti-tv-lähetyksinä sekä ISTV:ssä että Ruudussa.

Mikäli finaalisarja ei mene torstai-iltana poikki, seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina ja tarvittaessa viides ottelu sunnuntaina.

Lähetyksen tuotantotaso on niin sanottu ”fanikamerataso”, eli ottelu on kuvattu yhdellä kameralla. Lähetys on selostettu.

Torstai-illan lähetys avautuu yllä olevaan videoruutuun noin kello 18.15. Ottelu Espoonlahden Forumissa alkaa kello 18.30. Lähetys ISTV:ssä näkyy vain suorana. Tallenne ottelusta ilmestyy katsottavaksi Ruutu-palveluun.

Blues joutui vaihtamaan pelipaikkaa espoolaisten jäähallien ruuhkatilanteen vuoksi.
Ilves ja Blues hallitsivat Naisten Liigaa koko kauden ajan. Välierävaiheessa espoolaiset jyräsivät tieltään KalPan otteluvoitoin 3-0. Ilves puolestaan raivasi tiensä finaaliin pudottamalla Kärpät otteluvoitoin 3-1. Pronssiottelussa Kärpät peittosi KalPan.