Maalipyssy Malte Strömwall mykisti SM-liigassa – näin hän kommentoi ensi kauden kuvioitaan ja NHL-unelmaa - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Maalipyssy Malte Strömwall mykisti SM-liigassa – näin hän kommentoi ensi kauden kuvioitaan ja NHL-unelmaa

Malte Srömwallin tulevaisuus vaikuttaa kirkkaalta.

Julkaistu: 14.3.2019 12:11

Malte Strömwall kuuluu kauden sensaatioihin SM-liigassa.

KooKoon ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwall, 24, on hurmannut SM-liigakaukaloissa tällä kaudella.

Strömwall on äärimmäisen maaliahne pelaaja, mutta hän ei ole silti vain yksiulotteinen tarkka-ampuja. Mainettaan monipuolisempi Strömwall pystyy rakentamaan peliä kiekollisena ja on kehittynyt myös puolustuspelissä.

Ei ole siis ihme, että huippukauden pelannut Strömwall on kiinnostanut useassa eri seurassa – eikä murtautumisyritys NHL:äänkään ole hänen kohdallaan poissuljettua. Se lienee ainakin selvää, että ruotsalaisen joukkue vaihtuu ensi kaudeksi KooKoota isompaan seuraan.

– En ole allekirjoittanut mitään sopimusta ensi kaudesta. En ole tehnyt vielä päätöstä. Kauden jälkeen minun on käytävä läpi vaihtoehtoni. Täytyy miettiä, mikä olisi paras askel tässä kohtaa uraani, Strömwall totesi Ilta-Sanomille.

Strömwall tuli KooKoon riveihin kesken viime kauden New York Rangersin organisaatiosta. NHL-pelejä hänelle ei ole toistaiseksi kirjattu.

Mikä on ajatuksesi NHL:stä?

– Jokainen pelaaja haluaisi pelata NHL:ssä. Ensin sieltä on kuitenkin saatava tarjouksia, jotta sinne voi mennä. Katsotaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?