Jääkiekko

Antti Pennasesta tulee Nuorten Leijonien päävalmentaja 2020 – HPK ihmettelee Jääkiekkoliiton kiirettä

Julkaistu:

Nuoret Leijonat
Pennanen seuraa tehtävässä Raimo Helmistä.
HPK:n päävalmentajasta Antti Pennasesta tulee Nuorten Leijonien päävalmentaja toukokuussa 2020. Hänen sopimuksensa kestää huhtikuuhun 2022 asti.

Pennanen, 40, oli kaudella 2015–16 oli alle 20-vuotiaiden valmennustiimin jäsen, kun ryhmä voitti Jukka Jalosen johdolla MM-kultaa kotikisoissa. Tällä kaudella hän on hoitanut HPK:n päävalmentajan tehtävien lisäksi myös Suomen A-maajoukkueen apuvalmentajan toimia.

Pennanen seuraa Nuorten Leijonien päävalmentajan tehtävissä Raimo Helmistä, joka tarttuu toimeen huhtikuussa 2019 ja luotsaa ryhmää Tshekissä tammikuussa 2020 pelattaviin MM-kisoihin asti. Helmisen edeltäjä Jussi Ahokas valmensi Suomen MM-kultaan vuodenvaihteessa Kanadassa pelatuissa kisoissa. Ahokas valmentaa ensi kaudella SM-liigassa KooKoota.

Pennanen ja Helminen ovat päävalmentajakausinaan myös A-maajoukkueen valmennusryhmässä miesten MM-kisoissa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jääkiekkoliitto julkaisi Pennasen sopimuksen verkkosivuillaan maanantaiaamuna.

– Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Antti on HPK:ssa näyttänyt onnistuvansa kehittämään nuoria pelaajia ja saamme Hämeenlinnassa nauttia näistä opeista vielä tulevalla HPK:n 90-vuotis juhlakaudella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liigakauden, HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen ilmoitti seuran omassa tiedotteessa.

Pennanen tarttuu Nuorten Leijonien peräsimeen neljän HPK:ta valmentamansa kauden jälkeen.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen. Täytyy kuitenkin muistaa, että nuorten maajoukkueen valmentaminen on tulevaisuutta ja nyt on aika keskittyä täysillä HPK:n kehittämiseen.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt