Jääkiekko

Kanadalaiskiekkoilijoiden karmeassa bussiturmassa vakavasti loukkaantunut pelaaja palasi kaukaloon – ”En voisi olla ylpeämpi”

Julkaistu:

jääkiekko
Humboldt Broncosin pelaaja Layne Matechuk pääsi jäälle yhdeksän kuukautta karmean onnettomuuden jälkeen.
Viime vuoden huhtikuussa Kanadan Saskatchewanin osavaltiossa tapahtui hirvittävä onnettomuus, jossa rekka ja bussi kolaroivat. Bussi kuljetti Humboldt Broncos -nimistä nuorten jääkiekkojoukkuetta. Onnettomuudessa kuoli kaikkiaan 16 ihmistä ja 13 loukkaantui.

Yksi onnettomuudessa loukkaantuneista oli Broncosissa pelannut Layne Matechuk, 18. Matechuk oli yhdeksän kuukautta sairaalahoidossa. Global News -verkkosivuston mukaan Matechuk oli ensin kuukauden koomassa.

Puolustajana pelanneen Matechukin toipuminen on sujunut niin hyvin, että hän pääsi hiljattain ensimmäisen kerran jäälle luistelemaan. Matechukin Kevin-isä julkaisi Twitterissä kaksi videota, joissa Layne Matechuk luistelee ja työntää maalia sekä laukoo kiekkoja.

– Yhdeksän kuukauden jälkeen Layne Matechuk palasi kaukaloon luistelemaan ensimmäisen kerran onnettomuuden jälkeen. Kiitos Greg Slobosianille Laynen auttamisesta. En voisi olla enempää ylpeä Laynesta, Kevin kirjoitti toisen videon yhteyteen.

Katso videot alta:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt