Kapteeni Talvitie johti joukkojaan myös kultajuhlissa yökerhossa – MM-joukkueen railakkaimmat juhlijat tulivat Tampereelta

rac

Julkaistu:

jääkiekko
Suomi juhli nuorten MM-kultaa samassa yökerhossa finaalivastus USA:n pelaajien kanssa.
Nuorten Leijonien MM-taistelun keulakuvaksi nousi kapteeni Aarne Talvitie. Vielä ennen turnausta suurelle yleisölle tuntematon Talvitie nosti itsensä kertaheitolla kansansuosikiksi.

Kapteeni johti joukkojaan niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Hän kertoi häärineensä kapellimestarina myös MM-kultajuhlissa Vancouverin yössä.

– En ehkä ollut ihan se viimeinen mies pystyssä, mutta näytin kuitenkin pojille vähän mallia, Talvitie virnisti Helsinki-Vantaan lentoasemalla maanantai-iltana.

– Ensin käytiin porukalla syömässä ja sitten paineltiin kaupungille. Oltiin jenkkien joukkueen kanssa samassa yökerhossa.

Finaalin jälkipelejä ei kuitenkaan Talvitien mukaan enää tanssilattialla puitu.

– Niiden kanssa oli kyllä ihan veljellinen fiilis. Kaikki meni hyvin.

– Kaikki sai tehdä mitä huvitti. En mä siellä ruvennut porukoita vahtimaan.

Rasmus Kupari
puolestaan kertoi, että railakkaimmat juhlijat tulivat Tampereelta. Jo turnauksen aikana joukkueen huuliveikoiksi ja ilopillereiksi nousseet Samuli Vainionpää ja Oskari Laaksonen olivat Kuparin mukaan näyttäneet muille juhlimisen mallia.

– Sanotaan näin, että otettiin ilo irti ja nautittiin.

– Ilveksen pojat olivat kieltämättä aika iskussa. Ne taisivat olla viimeisinä pystyssä, Kupari naurahti.

Juhlat juhlittiin kuitenkin Kanadassa, ja joukkueen lentomatka sujui rauhallisissa tunnelmissa. Asian vahvistivat myös muutamat Nuorten Leijonien kanssa samoilla reittilennoilla Lontoon kautta Helsinkiin matkanneet kanssamatkustajat.

Joukkue viettää vielä maanantain ja tiistain välisen yön Helsingissä hotellissa. Tiistaiaamuna ryhmä hajoaa ympäri Suomea.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt