Video paljastaa, miltä helsinkiläisessä sporttibaarissa tapahtui samalla hetkellä kun summeri soi ja Nuoret Leijonat varmistivat mestaruuden - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Video paljastaa, miltä helsinkiläisessä sporttibaarissa tapahtui samalla hetkellä kun summeri soi ja Nuoret Leijonat varmistivat mestaruuden

Julkaistu: 6.1.2019 10:10

Nuoret Leijonat päihitti Yhdysvaltojen joukkueen, ja riemu ratkesi helsinkiläisbaarissa.

Kun summeri soi, hymy oli herkässä Mannerheimintien kisakatsomossa.

Moni oli saapunut seuraamaan MM-kisojen loppuottelua helsinkiläiseen sporttibaariin O’Learysiin. Peli alkoi aamu kolmen tienoilla Suomen aikaa ja päättyi kello viiden jälkeen.

  • Katso yllä olevalta videolta, miltä Helsingissä näytti varhain sunnuntaiaamuna.

Samaan aikaan kun voittajajoukkuelaiset tuulettivat maailmanmestaruutta pelipaikalla kaukalossa ja vaihtopenkillä, Helsingin Mannerheimintien O’Learysissä tanssittiin pöydillä, huudettiin, tuuletettiin, heilutettiin nyrkkejä ilmassa ja vaihdettiin suukkoja sekä halattiin vierustoveria.

Baarissa oli paljon väkeä, ja moni kisakatsomolainen suuntasi heti voiton varmistuttua torille. Torille saapuneet kertoivat, että baarissa sai seurata ottelua loppuun asti, vaikka anniskelu lopetettiinkin aiemmin.

Voittajat tuulettavat kaukalossa Vancouverissa maailmanmestaruutta. Peli päättyi 3-2 Nuorten leijonien hyväksi.

Hetkeä myöhemmin Suomessa. Mantaa olivat pukemassa muun muassa James Sight ja Ella Hyvärinen.

Suomen liput liehuivat Mantan patsaan luona, ja patsaan ylle puettiin heti juhlan alkuun yhteisvoimin Suomi-paita.

Lippu liehui Havis Amandan patsaan juurella jo kello kuuden aikaan sunnuntaina aamulla.

Suomen Nuoret Leijonat voittivat MM-kultaa. Kuvassa Valtteri Puustinen (oik.) ja joukkuetoverit juhlistavat maalia toisella erällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?