Katastrofimaisesti nuorten MM-kisoista pudonneet Ruotsin pelaajat huuhtoivat pettymystään yökerhossa – valmentaja raivona

Julkaistu:

Nuorten MM-kisat
Päävalmentaja uhkaa kiekkolupauksia rangaistuksilla: ”Uskomattoman typerää ja vastuutonta”, tuomitsi Monten.
Ruotsin nuorten maajoukkue ei saanut puolivälierän noloa shokkitappiota Sveitsille kurkustaan alas ilman alkoholia. Osa pelaajista sulatteli MM-kisojen katkeraa puolivälierätappiota yökerhossa Vancouverin yössä.

Yöllinen retki suututti päävalmentaja Tomas Montenin.

– Uskomattoman typerää ja vastuutonta, Monten kommentoi tapausta Aftonbladetille.

Päävalmentaja vihjaisi, että pelaajia uhkaa yökerhokäynnistä rangaistus. Joukkueen tiedottaja vahvisti Expressenille, että alkoholinkäyttö oli kielletty MM-kisamatkalla.

Aftonbladetin tietojen mukaan Vancouverin yössä seikkaili useita ruotsalaispelaajia. Expressenilla oli sivuillaan kuvia pelaajien illanvietosta.

Valmentaja ehti ohjeistaa pelaajat

Pelaajien reissu rassasi valmentajaa erityisesti sen takia, että hän oli keskustellut tappion käsittelystä pelaajien kanssa.

– Kävimme asioita läpi, kun lähdimme hallilta. Sen takia tämä on suuri pettymys, Monte kertoi.

– Kaikki 18-vuotta täyttäneet saavat viettää vapaa-aikaansa kuten parhaaksi katsovat, se on jokaisen henkilökohtainen ratkaisu, mutta nyt nämä nuoret edustivat juniorimaajoukkuetta MM-kisoissa. Tässä tilanteessa tällainen käytös ei ole hyväksyttävää eikä noudata sääntöjämme.

Ruotsin kiekkoliiton puheenjohtaja Anders Larsson kertoi lehdelle, että hän aikoo olla yhteydessä nuorten maajoukkueen johtoon ennen kuin ottaa kantaa tapaukseen. Päävalmentajakaan ei vielä perjantaina tiennyt, ketkä pelaajat olivat käyneet yökerhossa.

– On selvää, että tästä tapauksesta on seurauksensa, mutta vielä en tiedä, keistä pelaajista tästä on kyse, Monten sanoi.

Asian selvittelyä vaikeutti se, että osa joukkueesta ennätti lähteä kotimatkalle ennen kuin tapaus selvisi joukkueen johdolle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt