Jääkiekko

Tuusulalainen Daniel, 12, sai uskomattoman jouluyllätyksen – Teemu Selänne tuli kotiovelle kiittämään salmiakista!

Julkaistu:

Jääkiekko
Kiekkojuniori Daniel, 12, ei ollut uskoa silmiään, kun Teemu Selänne soitti ovikelloa joulun aatonaattona.
Tuusulan Kellokoskella asuva KJT:n jääkiekkojuniori Daniel Liski,12, valmistautui isänsä Marko Liskin kanssa joulunviettoon viime sunnuntaina, kun ovikello soi.

Oven takana ei seissyt ihan kuka tahansa, vaan Suomen kaikkien aikojen jääkiekkolegenda Teemu Selänne, 48.

– Kello oli 16.30. Jäi jostain syystä mieleen, Marko Liski naurahti keskiviikkona.

Syy isän ja pojan ällistyttäneeseen yllätysvierailuun juontuu toissa kesään. Daniel Liski osallistui Järvenpään Haukoissa pelaavan ystävänsä Fabian Rantasen kanssa Selänteen perinteiselle jääkiekkoleirille Sotkamon Vuokatissa. Leirin aikana pojat huomasivat, että entisen NHL-supertähden salmiakkihammasta kolotti jatkuvasti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Pojat päättivät kiitokseksi leiristä lähettää Teemulle laatikollisen suomalaisia salmiakkituotteita. Laatikko postitettiin hänen ravintolaansa.

Laguna Beachillä sijaitsevan Selanne Steak Tavernin isäntä olikin yllätyslahjaan erityisen tyytyväinen ja lähetti junioreille kiitoskirjeen. Tämän lisäksi Selänne päätti spontaanisti käydä kiittämässä myös henkilökohtaisesti, kun aatonaattona ajeli Suomen-kotiinsa Kirkkonummelle Kouvolasta. Sinne on haudattu hänen kesällä menehtynyt äitinsä Liisa Selänne.


Matkassa oli Selänteen kolmesta pojasta kaksi. Selänne viestitti keskiviikkona Ilta-Sanomille olevansa iloinen saatuaan tuoda perheeseen hyvää joulumieltä. Hän kirjoitti Kellokoskella nimikirjoituksia ja signeerasi paitoja, mutta yksi ohjelmanumero uupui:

– Teemua varmaan kuvataan kaikkialla niin paljon, että päätimme jättää kunnioituksesta häntä kohtaan sen kokonaan väliin, vierailusta myös sosiaalisessa mediassa kertonut Marko Liski sanoi.

Daniel Liski pelaa laitahyökkääjänä, kuten idolinsa.

– Muistan itse Teemun urasta ainakin ne viimeiset (2014) olympiakisat, mutta olen nähnyt paljon hänen pelaamistaan Youtubesta. Tämä oli upea yllätys ja toi uutta intoa treenata. Seuraava turnaus meillä on viikonloppuna Tikkurilassa.

Daniel Liskin 2006 syntyneiden joukkue treenaa kolmesti viikossa, minkä lisäksi poika käy ulkojäillä, ampuu vanerilta kiekkoja ja vetää leukoja – harjoitusmuoto, jota esikuvakin vuolaasti kehuu elämäkerrassaan.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt