Jääkiekko

Stanley Cup -voittaja kohahdutti lausunnollaan – miksi jääkiekossa ei ole enää vihaa vaan ”halifestivaalit”?

Julkaistu:

THF
Ilta-Sanomien ja Radio Rockin jääkiekko-ohjelma Total Hockey Forever perehtyy NHL-valmentaja John Tortorellan tuoreeseen lausuntoon.
Kaukalossa on meneillään halifestivaalit. Pelissä ei ole enää vihaa. Klassiset kovat kiekkoarvot ovat katoava luonnonvara. Vanhan liiton dinosaurukset kärsivät, kun laji pehmenee ja muuttaa muotoaan.

Näin lausui NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsin päävalmentaja John Tortorella hiljattain. Pitkän linjan veteraanivalmentaja yllätti avoimella ja spontaanilla tilityksellään kaikki – ja aiheutti Total Hockey Foreverin toimituksessa henkisen tsunamin.

Onko Tortorella oikeassa?Laji muuttuu, se on selvää, mutta muuttuuko se ”väärään” suuntaan? Kuka edes määrittelee oikean tai väärän? Tarvitaanko kaukaloon todella lisää vihaa?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tortorellalla on totta kai oikeus mielipiteeseensä, mutta hänen avaamansa keskustelu on hyvin lähellä määrittää kahden sukupolven välisen kuilun pysyvästi.

Pitkien henkilökohtaisten pohdintojen jälkeen THF:n juontajat Tuomas Nyholm ja Vesa Rantanen avaavat viimein kuumaa ja kiehtovaa aihetta omista näkökulmistaan.

Kuuntele lisää THF:n lähetyksiä! Kauden kaikki jaksot tästä: Jukka Jalosen maajoukkuevalinnat ja kommentit Lauri Marjamäestä puhuttavat – ja miksi porilaisten marssi muuttui farssiksi?

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt