Jääkiekko

Miksi HIFK valitsi päävalmentajakseen Jarno Pikkaraisen? Lisäksi käsitellään ”liigahistorian pahin kriisi”

Julkaistu:

THF
Ilta-Sanomien ja Radio Rockin kiekko-ohjelma Total Hockey Forever pohtii HIFK:n tuoretta valmentajanimitystä ja käsittelee ”sarjahistorian pahinta kriisiä”.
Helsingin IFK julkisti tiistaina seuraavan päävalmentajansa nimen.

Jarno Pikkarainen, 45, ottaa Stadin kingit komentoonsa ensi kesästä alkaen.

Kuuntele ohjelma tästä:Pikkarainen on pitkän linjan kiekkomies, jolla on erinomainen maine pelaajien keskuudessa, mutta hän nousee nyt ensimmäistä kertaa liigajoukkueen päävalmentajaksi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Ilta-sanomien ja Radio Rockin jääkiekko-ohjelma Total Hockey Forever (THF) purkaa ja perkaa taustat sille, miksi HIFK:n GM Tobias Salmelainen päätyi Pikkaraiseen – ja millainen valmentaja HIFK:n ensi kauden pääkäskijä ylipäätään on.

Tämän viikon ohjelma on kaksikärkinen kiekko-ohjus. Pikkaraisen nimitysuutisen lisäksi Tuomas Nyholm ja Vesa Rantanen käsittelevät liigan suhdetta fyysiseen pelaamiseen.

Tuntuu nimittäin, että sarjassa ollaan taas kerran vaikeuksissa sen suhteen, mitä kaukalossa saa tehdä ja mitä ei – ja mistä teosta seuraa millainenkin rangaistus.

Herra Rantasen mukaan käsillä on yllättäen yksi sarjahistorian pahimmista kriiseistä. Nyholm yrittää tasapainottaa ja tarjoaa perspektiiviä keskusteluun, mutta eipä siitä hänen kyvyillään oikein mitään tule.

Kuuntele kauden aiemmat kuusi THF:n jaksoa tästä: Ilves toi seksin takaisin Hakametsään – ja nyt puhuu Karri Kivi

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt