Kiekko-Espoo palaa kiekkokartalle – entinen SM-liigatähti aikoo pelata ja manageroida! - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Kiekko-Espoo palaa kiekkokartalle – entinen SM-liigatähti aikoo pelata ja manageroida!

Kiekko-Espoo juhli liiganousua keväällä 1992.

Julkaistu: 26.5.2018 14:38

Kiekko-Espoo on hakenut paikkaa Suomi-sarjasta.

Viime syksynä perustettu Kiekko-Espoo ry puuhaa IS:n tietojen mukaan edustusjoukkuetta, jolle on haettu paikkaa Suomi-sarjasta ensi kaudeksi. Suomi-sarja on Suomen jääkiekon kolmanneksi korkein sarjataso.

IS:n lähteiden mukaan seuran urheilutoimenjohtajana aloittaa Kim Hirschovits, joka aikoo myös jatkaa pelaajauraansa Kiekko-Espoon paidassa. Hirschovits on aiemmin urallaan toiminut Bluesin ja Espoo Unitedin kapteenina. Hirschovits on ollut mukana tulevan seuraorganisaation kasaamisessa jo jonkin aikaa.

Kiekko-Espoo suunnittelee pelaavansa kotiottelunsa Espoonlahden Forumissa. Seuraa pyörittämään aiotaan perustaa osakeyhtiö.

Uuden Kiekko-Espoon tulemisesta kertoi aiemmin lauantaina Iltalehti.

Tässä on uuden Kiekko-Espoon logo.

IS ei lauantaina alkuiltapäivästä tavoittanut seuran taustavaikuttajaa Ami Rubinsteinia.

Seura kertoi jo huhtikuun lopussa käynnistäneensä projektin espoolaisen edustuskiekon uudelleenorganisoimiseksi. Sen jälkeen Kiekko-Espoo ei ole viestinyt julkisuudessa mitään liittyen suunnitelmiinsa.

Sen Kiekko-Espoo on kertonut, että seuralla on ensi kaudella joukkueet A-, B- ja C-junioreissa.

Espoon edustusjääkiekkoon syntyi tyhjiö, kun Espoo United meni aiemmin keväällä konkurssiin. Makkaraperijä Jussi Salonojan seuran taru jäi kaksivuotiseksi.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kiekko-Espoo on perustettu täyttämään tuo tyhjiö ja takaamaan espoolainen pelaajapolku miesten sarjoihin.

Alkuperäinen Kiekko-Espoo perustettiin vuonna 1984. Seura muutti nimensä Bluesiksi vuonna 1998 ja meni konkurssiin 2016.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?