Jääkiekko

Kiekko-Espoo palaa kiekkokartalle – entinen SM-liigatähti aikoo pelata ja manageroida!

Julkaistu:

jääkiekko
Kiekko-Espoo on hakenut paikkaa Suomi-sarjasta.
Viime syksynä perustettu Kiekko-Espoo ry puuhaa IS:n tietojen mukaan edustusjoukkuetta, jolle on haettu paikkaa Suomi-sarjasta ensi kaudeksi. Suomi-sarja on Suomen jääkiekon kolmanneksi korkein sarjataso.

IS:n lähteiden mukaan seuran urheilutoimenjohtajana aloittaa Kim Hirschovits, joka aikoo myös jatkaa pelaajauraansa Kiekko-Espoon paidassa. Hirschovits on aiemmin urallaan toiminut Bluesin ja Espoo Unitedin kapteenina. Hirschovits on ollut mukana tulevan seuraorganisaation kasaamisessa jo jonkin aikaa.

Kiekko-Espoo suunnittelee pelaavansa kotiottelunsa Espoonlahden Forumissa. Seuraa pyörittämään aiotaan perustaa osakeyhtiö.

Uuden Kiekko-Espoon tulemisesta kertoi aiemmin lauantaina Iltalehti.

IS ei lauantaina alkuiltapäivästä tavoittanut seuran taustavaikuttajaa Ami Rubinsteinia.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Seura kertoi jo huhtikuun lopussa käynnistäneensä projektin espoolaisen edustuskiekon uudelleenorganisoimiseksi. Sen jälkeen Kiekko-Espoo ei ole viestinyt julkisuudessa mitään liittyen suunnitelmiinsa.

Sen Kiekko-Espoo on kertonut, että seuralla on ensi kaudella joukkueet A-, B- ja C-junioreissa.

Espoon edustusjääkiekkoon syntyi tyhjiö, kun Espoo United meni aiemmin keväällä konkurssiin. Makkaraperijä Jussi Salonojan seuran taru jäi kaksivuotiseksi.

Ilta-Sanomien tietojen mukaan Kiekko-Espoo on perustettu täyttämään tuo tyhjiö ja takaamaan espoolainen pelaajapolku miesten sarjoihin.

Alkuperäinen Kiekko-Espoo perustettiin vuonna 1984. Seura muutti nimensä Bluesiksi vuonna 1998 ja meni konkurssiin 2016.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt