Jääkiekko

Kiekkotähti Teemu Ramstedtin yllätysliike – pelaa jääpalloa liigassa

Julkaistu:

Jääpallo
Teemu Ramstedt palaa jäälle viikonloppuna. Sarja ei ole SM-liiga, vaan Bandyliiga.
Jääkiekkoilija Teemu Ramstedt jatkaa uraansa yllätysympyröissä – keskushyökkääjä pelaa viikonloppuna jääpallon Bandyliigaa HIFK:n riveissä.

Ramstedt kertoo, että hän on mukana HIFK:n riveissä perjantain Veiterä-kotipelissä sekä lauantain Helsingin paikallisottelussa Botniaa vastaan.

– Tämä on ihan harkittu juttu. Laji on tuttu, sillä pelasin jääpalloa HIFK:ssa C-junioreihin saakka. Voitimme jääpallon puolella E-juniorien ja C-nuorten Suomen mestaruudet, Ramstedt kertoo.

Kiekkouransa jatkoon Ramstedt kertoo palaavansa vasta viikonlopun jälkeen. Ramstedt pelasi alkukauden KHL-seura Slovan Bratislavassa, mutta purki sopimuksensa Slovakiaan syyskuun lopussa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Maanantaina ilmestyneessä blogissaan Ramstedt kertoo, että viikonlopun pelit Bandyliigassa ovat ainoat hänelle kuluvalla kaudella HIFK:n riveissä. Näin hän ei siis pelaa SM-liigaa tällä kaudella kasvattajaseurassaan.

Ramstedt, 29, ei ole ensimmäinen lajista toiseen vaihtava huippu-urheilija. Tennistähti Jarkko Nieminen pelasi viime kauden Salibandyliigaa Classicissa. Rapakon takaa muistetaan muun muassa koripalloilija Michael Jordanin hyppy baseballiin 1994.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt