Jääkiekko

Syy kiekkolegendan jään pintaan tuupertumiseen selvisi – vaimo pelästyi pahanpäiväisesti: ”Olen yhä shokissa”

Julkaistu:

SHL
Ruotsalainen kiekkolegenda Nichlas Falk kaatui juhlatilaisuudessa kahdesti jään pintaan.
Entisen ruotsalaisen huippukiekkoilijan Nichlas Falkin paidanjäädytysseremonia sai torstaina dramaattisia käänteitä.

Ruotsin pääsarjaseuraa Djurgårdenia 16 kautta edustanut Falk, 46, piti puhetta perheensä ja Hovet-areenan katsojien edessä. Tilaisuus sai pelottavan käänteen, kun Falk kaatui kesken kaiken jään pintaan. Täpötäyteen jäähalliin laskeutui välittömästi syvä hiljaisuus.

Falkin vaimo ja tilaisuuden järjestäjät syöksyivät nopeasti maassa makaavan miehen luo. Hetken kuluttua Falk nousi ylös ja pystyi jopa vitsailemaan tapahtuneella.

– Oi, mitä YouTube-kamaa, hän heitti saaden hallin yleisön nauramaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Tilaisuuden seuraajat säikähtivät toisen kerran, kun Falk pyörtyi uudestaan antaessaan C Morelle tv-haastattelua. Hänet kiidätettiin sairaalaan.


Falkin lähipiiriltä ja Djurgårdenin seurajohdolta saatujen tietojen mukaan entinen huippukiekkoilija voi kuitenkin hyvin.

– Hänen sydänsähkökäyränsä on katsottu kahdesti. Myös pulssi ja verenpaine on katsottu. Asiamme ovat hyvin, mutta olen yhä shokissa, Falkin vaimo Gunnela Falk kertoi myöhään torstaina Hockeypuls-sivustolle.

Torstain ja perjantain välisenä yönä Djurgården tiedotti, että Falk kärsi sydämen eteisvärinästä.

– Siinä tilassa verenpaine voi pudota. Tilanne johti siihen, että hän pyörtyi seremonian aikana. Hänelle on määrätty lääkitys, ja jatkotutkimuksia tehdään aamulla, seura ilmoitti.


Falk pelasi Djurgårdenissa 16 kaudessa 751 ottelua, mikä on eniten seuran historiassa. Falk saavutti muun muassa kaksi Ruotsin mestaruutta ennen kuin lopetti uransa vuonna 2011.

Falkista tuli hiljattain Södertälje SK:n uusi päävalmentaja. Vielä on epävarmaa, milloin ex-pelaaja pääsee valmennushommien pariin.

– Tärkeintä on, että ”Falken” voi hyvin. Terveys ennen kaikkea. Kun tilanne rauhoittuu, pohdimme, milloin hän aloittaa, Södertäljen seurapomo Mats Pernhem sanoi Aftonbladetille.

Edit kello 11.34: Tarkennettu tietoa Falkin pyörtymisen syystä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt