Laine, Aho ja Puljujärvi jälleen yhtä aikaa jäällä! Huikean nimekäs hyväntekeväisyysottelu ISTV:ssä kello 18.30 alkaen

Puljujärvi, Aho, Laine, Tikkanen, Jantunen, Hintz, Lehtinen, Numminen, Lumme, Ketola, Granlundit.. Oulun kiekkospektaakkeli vilisee tähtiloistoa.

Raksilan Energia Areenassa pelataan tänään hyväntekeväisyysottelu, jossa kohtaavat SM-liigan alumnijoukkue ja Kärpät-alumni.

ISTV näyttää kello 18.30 alkavan ottelun suorana lähetyksenä, jota voit seurata tämän artikkelin yläpuolella olevalta videonäytöltä.

Molempien joukkueiden kokoonpanot vilisevät niin nykyisiä tähtipelaajia kuin menneiden vuosikymmenten suuruksiakin.

Mukana on myös suomalaisen kiekkoilun yksi tämän hetken kirkkaimmista helmistä. NHL:n parhaimpiin maalivahteihin lukeutuva Pekka Rinne tilkitsee Kärppä-alumin maalinsuuta.

– Itse odotan eniten sitä, että pääsen tapaamaan näitä legendoja. Osaa en ole aikaisemmin nähnyt. Mukava on nähdä muitakin, joita harvemmin näkee, lätkäfaniksi tunnustautuva Rinne sanoo.

Pekka Rinne torjuu Kärppien Alumni-joukkueen maalilla tänä iltana.

Ottelun järjestäjät ovat saaneet kasattua erittäin nimekkäät joukkueet, mikä saa Stanley Cupin finaaleissa viime kauden päätteeksi pelanneen Rinteenkin innostumaan.

– Onhan se mahtavaa, että näin kova kattaus on saatu kerättyä. Se on hieno juttu tietenkin faneille, mutta myös meille pelaajille.

Hyväntekeväisyysottelut saattavat joskus jäädä ”pelailuksi”, kun pelaajat eivät viitsi laittaa taitojaan peliin. Rinne ei usko, että niin käy tänään.

– Tässä on niin paljon hyviä pelimiehiä, ja kaikki ovat menestyneitä jätkiä.

– Se on vaan jännä, että kun lyödään luistimet jalkaan ja limppu kentälle, niin kaikki haluavat voittaa. Oli peli mikä hyvänsä, Rinne sanoo.

Ottelun kokoonpanot

Kärppä-Alumni:

Pekka RinneTuomas TarkkiVille PokkaHannu JalonenLasse KukkonenIlkka MikkolaJuha TuohimaaAntti AarnioJesse PuljujärviKimmo KoskenkorvaEsa PirnesPekka TuomistoMikko AlikoskiVeikko TorkkeliSebastian AhoJanne SalpaJouko KämäräinenJanne KuokkanenJari ViuhkolaJoni PitkänenMikko LehtonenPekka ArbeliusPekka JärveläJanne Niinimaa

Valmentajat:

Kari MäkinenOlli Lahtinen

Liiga-Alumni:

Ville HussoAri SulanderOssi VäänänenJulius HonkaSami NikuRoope HintzEsa TikkanenJukka PorvariVeli-Pekka KetolaKari ElorantaMika AlataloJyrki LummeJere LehtinenTeppo NumminenPatrik LaineMarkus GranlundMikael GranlundMarko JantunenIiro Pakarinen

Valmentajat:

Pentti MatikainenHannu Aravirta

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?