Jääkiekko

Vladimir Putin iski kiekko-ottelussa tehot 6+3 – maalivahtia pilkattiin rajusti: ”Menettää varmasti kansalaisuutensa”

Julkaistu:

Jääkiekko
Venäjän presidentti Vladimir Putin osallistui jääkiekkoturnaukseen Sotshissa. Sosiaalisessa mediassa naureskeltiin vastustajajoukkueen puolustukselle.
Presidentti Vladimir Putin liihotti tänäkin vuonna jäällä Sotshin vuosittaisessa jääkiekkoturnauksessa. Putin, 64, pelasi turnauksessa ”Jääkiekkolegendat”-nimisessä joukkueessa.

Venäjän presidentti pelasi samassa ketjussa entisten NHL-tähtien Pavel Buren ja Valeri Kamenskin kanssa. Myös Venäjän puolustusministeri Sergei Shoigu luisteli samassa joukkueessa.


Poliittisten johtohahmojen edustama Jääkiekkolegendat voitti ottelussaan muun muassa Gennadi Timtshenkon ja Roman Rotenbergin edustaman Yöllinen jääkiekkoliiga -joukkueen maalein 17–6.

Suureksi jääkiekon ystäväksi tunnustautuva Putin teki pelissä kuusi maalia ja sai tililleen kolme maalisyöttöä. Venäläismedia ylisti tuttuun tapaansa presidentin suoritusta, mutta sosiaalisessa mediassa moni suhtautui huvittuneena vastustajajoukkueen puolustajien toimintaan.


Twitterissä on piruiltu sille, miten puolustajat karttelivat presidenttiä, kun tämä pyöri kiekon kanssa hyökkäysalueella.Jos video ei näy, sen voi katsoa täältä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Putin pelaa jääkiekkoa aina helpolla tasolla, koska kukaan muista pelaajista ei koskaan yritä estää häntä tekemästä yhtään mitään, Financial Timesin Moskovan kirjeenvaihtaja Max Seddon twiittasi.Jos twiitti ei näy, sen voi katsoa täältä.

– He eivät ole itsetuhoisia, toinen Twitterin käyttäjä vastasi Seddonille.

Presidentin koskemattomuuteen suhtauduttiin huumorilla myös jääkiekkoareenan katsomossa, tosin ei yhtä ironisessa mielessä. Venäläisen urheilumedian Sovetski Sportin mukaan katsomossa arvuuteltiin, miten vastustajajoukkueen maalivahti uskalsi torjua niin monta Putinin vetoa.

– No niin, nyt hän menettää varmasti kansalaisuutensa, katsomosta kuitattiin, kun Putinin yritys pysähtyi jälleen maalivahdin torjuntaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt