12-vuotias poika antoi kaupassa kaikista koskettavinta palautetta Marko Jantuselle - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

12-vuotias poika antoi kaupassa kaikista koskettavinta palautetta Marko Jantuselle

Huumehelvetistä irti sinnitellyt ex-jääkiekkoilija Marko Jantunen nähdään TV5-kanavan Mertaranta ja legendat -ohjelmassa.

10.1.2017 15:14

Marko Jantunen avasi rankkaa elämäänsä päihderiippuvuuden kanssa toimittaja Marko Lempisen kirjoittamassa kirjassa Läpi helvetin (Otava). Jantunen on saanut paljon kiitosta rehellisyydestään.

– Ollaan annettu kasvot päihderiippuvuudelle ja sille, mitä se teki yhden ihmisen kautta. Otettiin juoppo vaan kadulta pois ja kirjoitettiin siitä kirja.

Jouluna Jantunen kohtasi kauppareissullaan perheen, joka pysäytti hänet. Isällä ja äidillä oli 12-vuotias poika mukanaan.

– Isä ja äiti sanoivat, että jokainen heistä on lukenut kirjani.

Vanhemmat kertoivat, että heidän poikansa haluaisi sanoa Jantuselle jotakin. Poika arasteli ensin, mutta rohkaistui sitten.

– Poika sanoi lukeneensa kirjan ja luvanneensa äidilleen elää hyvän elämän eikä ota brenkkua eikä ikinä koske huumeisiin, Jantunen kertoi.

– Se oli tosi hienoa kuulla, että sillä kirjalla on sanoma ja se menee perille.

Mertaranta ja legendat -sarjan kakkoskaudella ovat mukana Jantusen lisäksi Janne Ahonen, Minna Tervamäki, Makwan Amirkhani, Heli Rantanen, Sami Kapanen, Leo-Pekka Tähti ja Laura Lepistö. Ohjelma alkaa 24. tammikuuta TV5:llä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?