Kiekkolegenda Matti Hagman siunataan avoimin ovin – Leski: ”Tämä on vaikeaa, surun täyttämää aikaa” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Kiekkolegenda Matti Hagman siunataan avoimin ovin – Leski: ”Tämä on vaikeaa, surun täyttämää aikaa”

Matti Hagman haudataan Espoossa 9. marraskuuta.

20.10.2016 9:08

Viime viikolla menehtyneen jääkiekkolegenda Matti ”Hakki” Hagmanin hautajaispäivämäärä on selvinnyt. Leski Maire Hagman vahvistaa Ilta-Sanomille, että hautajaiset pidetään 9. marraskuuta Espoossa. Siunaustilaisuus Espoon Tuomiokirkossa alkaa klo 12.

– Kaikkien omaisten kesken päätimme, että siunaustilaisuus on kaikille avoin. Se olisi varmasti ollut myös Masan toive. Nyt kaikki halukkaat pääsevät jättämään jäähyväiset hänelle, Maire Hagman kertoo.

– Muistotilaisuus on sitä vastoin tarkoitettu vain läheisille ja omaisille.

Maire ja Matti Hagman vuonna 1999.

HIFK-ikonin kuolema on koskettanut poikkeuksellisen laajasti suomalaista urheilu- ja jääkiekkoväkeä. Viime torstain SM-liigakierroksella HIFK muisti näyttävästi legendaarista keskushyökkääjänsä, 61-vuotiaana menehtynyttä ex-maajoukkuetähteä. Helsinkiläisseuran numero 20 voitti urallaan muun muassa kolme SM-kultaa.

– Olemme omaisten kanssa kiitollisia siitä tyylikkyydestä, jolla ihmiset ovat Masan muistoa kunnioittaneet, Maire Hagman sanoo.

– Itselleni tämä on vaikeaa, surun täyttämää aikaa. Eteenpäin on kuitenkin jatkettava – se olisi ollut rakkaan elämänkumppaninikin toive.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?